Μπογδάνος: Νέο παραλήρημα-Αυτή την φορά επιτέθηκε εναντίον του Τσε Γκεβάρα!

1598
μπογδάνος

Δείγματα γραφής, έδωσε για άλλη μια φορά, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, προχωρώντας σε ένα ακόμη παραλήρημα, αυτή τη φορά κατά του Τσε Γκεβάρα.

Την ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου επιχαίρει την καταδίκη της Χρυσής Αυγής και τον χαρακτηρισμό της ως εγκληματικής οργάνωσης, κάποιοι που χαριεντίζονταν μαζί τους, όπως ο Μπογδάνος, επιλέγουν να ασχοληθούν με τον Τσε Γκεβάρα, με αφορμή τα  53 χρόνια από τη δολοφονία του μεγάλου επαναστάτη. ( συμπληρώθηκαν χθες 9 Οκτωβρίου).

Συγκεκριμένα, προχώρησε σε ένα ανεκδιήγητο tweet στο οποίο αναπαράγει, ένα δικό του άρθρο από το 2018, με την πιο αραχνιασμένη προπαγάνδα, η οποία δυστυχώς για τον ίδιο δεν πείθει.

Τι ακριβώς λέει, ο -πιθανόν ταραγμένος από την απόφαση του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή, Μπογδάνος;

Ο βουλευτής της ΝΔ,  που έχει βγάλει «ράκος» τον Ρουπακιά και «λυτή» τη Μάγδα Φύσσα, τη μητέρα του δολοφονημένου από τους χρυσαυγίτες, Παύλου Φύσσα, μας λέει τώρα ότι ο Ερνέστο Γκεβάρα ντε Λα Σέρνα, γνωστός ως “Τσε”, ήταν «σαδιστής, αρχιρατσιστής, ακραία ομοφοβικός και βασανιστής ζώων (αλλά κομμουνιστής, άρα όλα καλά)»(!).

Με αφορμή την μαύρη “επέτειο” της δολοφονίας του Τσε Γκεβάρα, εκτελέστηκε 9 Οκτωβρίου 1967, του παγκόσμιου σύμβολου αντίστασης και του ανυποχώρητου αγώνα ενάντια σε κάθε μορφή αδικίας, που θυσίασε τη ζωή του για τα ιδανικά του,  ο κ. Μπογδάνος βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει την χαρά του προφανώς. Μάλλον δεν βρήκε νέα “επιχειρήματα” εναντίον του Τσε Γκεβάρα. Και οι χαρακτηρισμοί που του προσέδωσε, προφανώς ταιριάζουν σε μέλη ναζιστικών οργανώσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας