Μη μιλάς, μη γελάς, μην περπατάς. Επιτρέπεται μόνο να τον προσκυνάς

1594

Η εγχώρια υπαλληλική εξουσία απαξιώνει και συκοφαντεί τις διαμαρτυρίες κατά του Ομπάμα
Γνωρίζαμε ότι το In.gr δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τους κάθε είδους διαδηλωτές, εκτός κι αν οι διαδηλώσεις γίνονται π.χ. στη Βενεζουέλα εναντίον του …Μαδούρο.
Πολύ περισσότερο το in.gr νοιώθει αλλεργίααπέναντι σε διαδηλώσεις που στρέφονται κατά εκείνης της “υπερδύναμης” και του Προέδρου της, που προστατεύουν τη χώρα μας και διασφαλίζουν την ειρήνη και την σταθερότητα στην περιοχή μας.
Όλοι καταλάβατε ότι προφανώς μιλάμε για τις ΗΠΑ και τον (ακόμα) Πρόεδρο της Μπ. Ομπάμα.
Δικαίωμα, λοιπόν, του In.gr, απόλυτα σεβαστό, να έχει αυτές τις απόψεις και να τις διατυπώνει.
Αυτό, όμως, που το in.gr δεν έχει κανένα δικαίωμα είναι να μεταβάλλει τα ειδησεογραφικά ρεπορτάζ σε ανυπόγραφες “ντουντούκες” γεμάτες φθόνο, λάσπη, συκοφαντία και εμπάθεια απέναντι σε όσους επικρίνουν τις ΗΠΑ και θέλουν να διαδηλώσουν, με αφορμή την επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα, ενάντια στην ιμπεριαλιστική πολιτική της.
Δυστυχώς, σε αυτές τις απαράδεκτες κατευθύνσεις, που αναλογούν σε ολοκληρωτικές αντιλήψεις, μπροστά στις οποίες ωχριά η Βορειοκορεατική προπαγάνδα, κινείται το ρεπορτάζ του In.gr τη Δευτέρα (14/11) υπό τον ειρωνικό τίτλο “Η Διδασκαλική Ομοσπονδία καλεί σε διαδήλωση κατά του “Ιμπεριαλιστή” Ομπάμα” και υπότιτλο “Επαναστατική γυμναστική”!!!
Το “ρεπορτάζ” αυτό, απαράμιλλο πρότυπο δημοσιογραφίας, και το οποίο δημοσιεύουμε παρακάτω αυτούσιο, δεν “στοχοποιεί” μόνο την Διδασκαλική Ομοσπονδία (ΔΟΕ) γιατί τόλμησε να καλέσει σε διαδήλωση κατά του Ομπάμα και της ιμπεριαλιστικής πολιτικής των ΗΠΑ.
Το ρεπορτάζ αυτό επιχειρεί να τσουβαλιάσει, σε ένα γενικό αχταρμά απαξίωσης, αριστερίστικες, όπως λέει, οργανώσεις, τον Ρουβίκωνα (!), την ΛΑ.Ε. και τον Παναγ. Λαφαζάνη μόνο και μόνο για να στιγματίσει την ΔΟΕ ως παράδειγμα προς αποφυγήν, για να στιγματίσει, επίσης, τις αντιαμερικανικές διαδηλώσεις και κυρίως για να βγάλει λάδι τους πάτρονες της χώρας και την αιματοβαμμένη πολιτική τους.
Στην κατεχόμενη ζώνη, που λέγεται Ελλάδα, το μόνο που ανθεί είναι η βαθιά υποτέλεια και εθελοδουλία των κατεστημένων κέντρων και κυρίως των “εφεδρειών” τους και μια “μιντιοκρατία” πλήρως αποσπασμένη από το λαό, τον οποίο μισεί και περιφρονεί απεριόριστα.
Αυτά τα κατεστημένα νομίζουν ότι, αφού κατάφεραν να βάλουν στο χέρι τον Τσίπρα και τους νεομνημονιακούς του ΣΥΡΙΖΑ, δεν διατρέχει, πλέον, κανένα κίνδυνο ο ρόλος, η θέση και η ολοκληρωτική εξουσία τους.
Αυτά τα κέντρα είναι έτοιμα να υποδεχθούν με τις πιο λαμπρές τιμές το “αφεντικό των αφεντικών” τους και να του πουν με εθνική περηφάνια: “Πρόεδρε Ομπάμα ιδού η πιο πιστή αποικία σας, ελεήστε την για να απαλύνετε λίγο τον πόνο και τη δυστυχία των υπάκουων και φρόνιμων υπηκόων σας. Πάντα ευγνώμονες για τη μεγαλοσύνη σας και την ευσπλαχνία σας”.
Ο κατεστημένος μνημονιακός κόσμος δεν μπορεί να δει την βαθιά παρακμή του και να αισθανθεί την ανυποληψία με την οποία τους βλέπουν οι από κάτω.
Αυτά τα δαιδαλώδη κέντρα έχουν κλείσει τα αυτιά τους και δεν μπορούν να ακούσουν το ανατρεπτικό βουητό που καταφθάνει και πολύ γρήγορα θα σαρώσει αμαρτωλές εξουσίες και βαθύπλουτες ανέσειςμιας αποξενωμένης πολιτικής και οικονομικής ολιγαρχίας και των υπαλλήλων της.
Αυτά τα κατεστημένα κέντρα δεν μπορούν να αντιληφθούν πως όλα μαζί γίνονται όλο και πιο μισητάαπ’ όσους ξεχασμένους δεν έχουν φωνή και παρόν και πολύ περισσότερο δεν έχουν κανένα μέλλον.
Ολόκληρο το “ρεπορτάζ” του In.gr έχει ως εξής. Απολαύστε το!
Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ “ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΗ” ΟΜΠΑΜΑ”
ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
Μαζί με αριστερίστικες οργανώσεις και τον Ρουβίκωνα που θέλει «να χαλάσει τη γιορτή» για την επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ, η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ) καλεί σε συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της Τρίτης κατά της «προκλητικής παρουσίας» του «επικεφαλής του αμερικανικού ιμπεριαλισμού» Μπαράκ Ομπάμα την παραμονή της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.
Παράλληλα, η ΔΟΕ βλέπει παρέμβαση [μόνο] των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην ευρύτερη περιοχή της μέσης Ανατολής που «σπέρνει πολέμους, καταστροφές, θάνατο και ανείπωτο πόνο σε εκατομμύρια ανθρώπους».
Το κάλεσμα που απευθύνει το συνδικαλιστικό όργανο των δασκάλων είναι στο ίδιο ύφος με την ανάλογη ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ) του Παναγιώτη Λαφαζάνη.
Η ανακοίνωση της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΔΟΕ) έχει ως εξής:
“ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ
ΤΡΙΤΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΜΠΑΜΑ”
Η παρουσία του αμερικανού προέδρου Ομπάμα στην Αθήνα στις 15 – 16 Νοέμβρη αποτελεί πρόκληση για τον ελληνικό λαό, την παραμονή της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου κατά της αμερικανοκίνητης χούντας. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, όπως έπρατταν και οι προηγούμενες, υποδέχεται τον επικεφαλής του αμερικανικού ιμπεριαλισμού για την ενίσχυση της παρουσίας των συμφερόντων του και την επιβολή των επεκτατικών σχεδίων στην ευρύτερη περιοχή.
Η παρέμβαση των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ στην ευρύτερη περιοχή της μέσης Ανατολής σπέρνει πολέμους, καταστροφές, θάνατο και ανείπωτο πόνο σε εκατομμύρια ανθρώπους. Ο έλεγχος των πηγών και των δρόμων της ενέργειας και η οικονομική εκμετάλλευσή τους περνά πάνω από τα τεράστια κύματα των πνιγμένων και ξεριζωμένων προσφύγων.
Η απάντηση στην πρόκληση μπορεί και πρέπει να δοθεί από το εργατικό, λαϊκό και νεολαιίστικο κίνημα.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας