Μητσοτάκης: Όλα για τον Σπ. Λάτση

1469
Μητσοτάκης

Γη και ύδωρ προσέφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στον Σπύρο Λάτση για να ανοίξει ο δρόμος στην “επένδυση” του Ελληνικού με την κύρωση στη Βουλή από 250, περίπου, βουλευτές μιας λεόντειας και αποικιακής για το δημόσιο Σύμβασης εκμετάλλευση του μοναδικού αυτού χώρου.

Τρώγοντας, όμως, έρχεται η όρεξη των “καλών επενδυτών

Όλες οι πληροφορίες λένε ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης συμφώνησε με τα αιτήματα που του υπέβαλε κατά την πρόσφατη προσωπική(!) συνάντηση μαζί του στο Μαξίμου ο Σπ. Λάτσης, με ορισμένα εξ αυτών να αφορούν την τροποποίηση, υπέρ του επενδυτή και αυτών των λεόντειων όρων της Σύμβασης, ειδικά σε ότι αφορά την προτεραιότητα και νέους ευνοϊκούς όρους για την χρηματοδότηση και την κατασκευή καζίνο και πολυτελούς ξενοδοχείου, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και η αναβολή για τρία χρόνια του ΦΠΑ (24%) στις οικοδομές που, όπως λένε οι κακές γλώσσες, έχει ως βασικό αποδέκτη τη μείωση του κόστους στα έργα του Ελληνικού.

Η ειρωνεία είναι η κριτική που άσκησε ο ΣΥΡΙΖΑ στην συνάντηση Μητσοτάκη-Λάτση. Ο Αλ. Χαρίτσης, εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγόρησε σχεδόν ευθέως την κυβέρνηση, άκουσον-άκουσον, πως καθυστερεί, τάχα, την εκκίνηση του έργου και δεν το επισπεύδει, όπως υπόσχονταν προεκλογικά η ΝΔ, βγάζοντας το συμπέρασμα ότι οι κατηγορίες της ΝΔ προς την απελθούσα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για “αντιεπενδυτική” πολιτική ήταν άδικες! Εντάξει κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, μην κάνετε έτσι, και εσείς με τον Σπ. Λάτση είσαστε!

Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο τον Σπ. Λάτση, μέγα το έλεος του!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας