“Με την ψυχή στο στόμα” η Βραζιλία στους ημιτελικούς

981
βραζιλία

Μετά από ματς… απαγορευμένο για καρδιακούς, η Βραζιλία πήρε δραματική πρόκριση στα πέναλτι με 4-3 (0-0 ο αγώνας στο 90λεπτο) για τους «4» του Copa America εις βάρος της Παραγουάης.

 

Στην «Arena do Gremio» του Πόρτο Αλέγκρε, η ομάδα του Τίτε έχασε σωρεία κλασικών ευκαιριών στο δεύτερο μέρος, ιδιαίτερα μετά το 56ο λεπτό, όταν ο Μπαλμπουενά ανέτρεψε τον Φιρμίνο με τον διαιτητή να δείχνει πέναλτι.

Μετά την εξέταση του VAR, όμως, διαπιστώθηκε ότι η παράβαση έγινε εκτός περιοχής, ωστόσο, ο αμυντικός της Παραγουάης είδε την κόκκινη κάρτα.

Η «σελεσάο» έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Γουίλιαν στο 90ό λεπτό. Το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι, όπου ο Άλισον έδειξε την κλάση του και απόκρουσε το πρώτο, στη συνέχεια ο Φιρμίνο λίγο έλλειψε να γίνει ο «μοιραίος» για τη Βραζιλία όταν αστόχησε στο πέναλτι που εκτέλεσε, αλλά ευτυχώς γι΄ αυτόν και την ομάδα του έκανε το ίδιο και στο αμέσως επόμενο πέναλτι ο Γκονζάλες, για λογαριασμό της Παραγουάης. Ο Ζόρζε Ζεσούς ήταν ψύχραιμος και η Βραζιλία προκρίθηκε στους ημιτελικούς, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του αποψινού αγώνα (28/06, 22:00) ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Βενεζουέλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας