Με συνέπεια συνεχίζεται η ασυνέπεια (και) στις οικονομικές υπηρεσίες του ΟΤΕ

887
ασυνέπεια

Δυστυχώς για άλλη μια χρονιά καθυστερεί με προκλητικό κι αυθαίρετο τρόπο η χορήγηση του επιδόματος ισολογισμού των οικονομικών υπηρεσιών στο προσωπικό που το δικαιούνται. Ενώ προβλέπεται η χορήγηση του από τη ΣΣΕ και ο νόμος ορίζει ότι χορηγείται δυο μήνες το πολύ από την δημοσίευση του ισολογισμού, φτάνουμε προς το τέλος του έτους και καμία επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει για το πότε επιτέλους θα αποδοθεί στους δικαιούχους.

Είναι πραγματικά απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει και μάλιστα στις οικονομικές υπηρεσίες που η εντατικοποίηση και η ένταση της δουλειάς χτυπά πραγματικά κόκκινο! Έρχεται να προστεθεί στην αδιαλλαξία και στην άρνηση της διοίκησης να εφαρμόσει ακόμα και τα συμφωνημένα με την Ομοσπονδία αλλά και στις απαράδεκτες μεθοδεύσεις της όπως το απαξιολόγιο, τα job families, το άρθρο 13 κλπ.

Είναι τουλάχιστον προκλητικό για έναν Οργανισμό που έχει υπερκέρδη όλα τα χρόνια της κρίσης, να καθυστερεί αυτά που δικαιούμαστε. Καλούμε την διοίκηση να χορηγήσει άμεσα το επίδομα ισολογισμού στους συναδέλφους που το δικαιούνται και τα σωματεία να πάρουν θέση και να παρέμβουν άμεσα για την αποκατάσταση αυτής της προκλητικής ασυνέπειας.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΤΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας