Με επιτυχία οι εκδηλώσεις της ΛΑ.Ε με Λαφαζάνη σε Ηράκλειο-Χανιά

1907

Με ιδιαίτερη επιτυχία εξελίχθησαν οι περιοδείες και οι εκδηλώσεις της ΛΑ.Ε με τον Παναγ. Λαφαζάνη σε Ηράκλειο και στη συνέχεια στα Χανιά (15-16/1).
Οι κοπές πίτας και οι εκδηλώσεις – συζητήσεις της ΛΑ.Ε τόσο στο πολύκεντρο της νεολαίας στο Ηράκλειο όσο και στους κήπους των Χανίων υπήρξαν εξαιρετικά επιτυχημένες σε κατάμεστες αίθουσες και με πλούσια συζήτηση ανάμεσα στον ομιλητή και τους παρευρισκόμενους.
Την ίδια επιτυχία σημείωσαν και οι περιοδείες του Π. Λαφαζάνη με στελέχη της ΛΑ.Ε στο Ηράκλειο και στα Χανιά.
Ο Παν. Λαφαζάνης επισκέφτηκε το Καστέλι του Ν. Ηρακλείου και κατήγγειλε τα σχέδια για την καταστρεπτική κατασκευή στον κάμπο της περιοχής του νέου αεροδρομίου. Από τα Χανιά επίσης ζήτησε την άμεση κατάργηση της σύμβασης με την Fraport για την κατοχή των αεροδρομίων μας και ειδικότερα του αεροδρομίου των Χανίων, κατοχή που αναδεικνύει τώρα τις βαρύτατες συνέπειες της για το δημόσιο και τις τοπικές οικονομίες και κοινωνίες.
Σε όλες τις στιγμές της παρουσίας, τις συνεντεύξεις και τις ομιλίες του η κατακλείδα για τον Παν. Λαφαζάνη ήταν η άμεση ανάγκη ενός μετώπου συμπόρευσης όλων, χωρίς εξαίρεση των αριστερών, προοδευτικών δημοκρατικών, αντιμνημονιακών δυνάμεων.
Παραθέτουμε ενδεικτικά ορισμένες ερασιτεχνικές φωτογραφίες που μόνο εν μέρει αποδίδουν την εικόνα των περιοδειών και των εκδηλώσεων:
lafirakleio
laf irakleio1
laf irakleio3
laf irakleio2
periodeia laf1
periodeia laf2
laf xania
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας