Μετά Ά.Γεωργιάδη νόσησε και ο εμβολιασμένος αντιδήμαρχος Μυκόνου-Κρίσιμη η κατάστασή του

623
Κρίσιμη η κατάστασή του

Μετά τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Ά.Γεωργιάδη που ήταν εμβολιασμένος και κόλλησε κορονοϊό και ο αντιδήμαρχος Μυκόνου μολύνθηκε με Covid 19 και εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Στο Τζάνειο νοσοκομείο του Πειραιά νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση από την Παρασκευή ο αντιδήμαρχος Μυκόνου Μιχάλης Ζουγανέλης έχοντας νοσήσει από κορονοϊό.

Μάλιστα για να μεταφερθεί στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε αεροδιακομιδή.

Οι θεράποντες ιατροί δίνουν μάχη για να αποφύγει τη διασωλήνωση. Ο κ. Ζουγανέλης είχε εμβολιαστεί από τον Ιούνιο με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Δύσκολα περνάει τον κορονοϊό ο Άδωνις Γεωργιάδης

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ (Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά) Ματίνα Παγώνη επικοινώνησε προσωπικά με τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, που της είπε ότι περνάει τη νόσο δύσκολα, παρότι εμβολιασμένος.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Ανάπτυξης είχε εμβολιαστεί τον περασμένo Ιανουάριο, αλλά κόλλησε τον ιό πριν από περίπου μια εβδομάδα. Ανήκει προφανώς στο 60% των εμβολιασθέντων που είναι ευάλωτοι έναντι της μετάλλαξης Δέλτα, δηλαδή εκείνων που μπορεί να νοσήσουν παρότι εμβολιασμένοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας