Μεγάλο «διπλό» ο Ατρόμητος επί της ΑΕΚ (2-0), νίκη ΠΑΟΚ (2-1)

1005
αεκ
Αφού Μάνταλος, Μπακάκης και Μπακασέτας είδαν τα δοκάρια του Μέγερι να τους… σταματούν, Ρισβάνης και Κουλούρης «χτύπησαν» στο τέλος, υπογράφοντας το 2-0 του Ατρόμητου επί της ΑΕΚ.

Μιμούμενη τον… ύμνο της, η ΑΕΚ είδε τρεις φορές τους παίκτες της να στέλνουν τη μπάλα στο δοκάρι, με τον Ατρόμητο να μην συγχωρεί την αστοχία της και, με δύο γκολ στο 88’ και το 90’ από τους Ρισβάνη-Κουλούρη, να παίρνει τη μεγάλη νίκη με 2-0 στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ!

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή αλλά όχι και το καθαρό μυαλό για να «καθαρίσουν» το ματς, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους και να «χτυπήσουν» στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, που έγινε στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η ΑΕΚ έμεινε στους 17 βαθμούς και την πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, την ώρα που ο Ατρόμητος συνεχίζει την… ξέφρενη αήττητη πορεία του, «σκαρφαλώνοντας» μάλιστα στην κορυφή με 24 πόντους και ματς περισσότερο από τον ΠΑΟΚ που αγωνιζόταν αργότερα…

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (4-2-3-1): Μπάρκας, Μπακάκης (66’ Γκάλο), Τσόσιτς, Λαμπρόπουλος, Χουλτ, Άλεφ (76’ Γιαννιώτας), Σιμόες, Μπακασέτας, Μάνταλος, Μπογέ (57’ Πόνσε), Λιβάγια.

Ατρόμητος (4-1-4-1): Μέγερι, Κιβρακίδης (86’ Καρασαλίδης), Ρισβάνης, Χατζηισαϊας, Γιαννούλης, Σάκιτς, Μπρούνο, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Ουγκράι (65’ Ενσικουλού), Κουλούρης (93’ Μούγιακιτς).

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας).

Με άγχος, αλλά παραμένει στην κορυφή ο ΠΑΟΚ!

Το έκανε δύσκολο, αλλά παραμένει κορυφή! Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 2-0 χάρη σε τρίλεπτο ξέσπασμα, ο Παναιτωλικός μείωσε, αλλά οι Θεσσαλονικείς κράτησαν τη νίκη (2-1) και την 1η θέση της Super League.

Φάνηκε ότι θα είναι εύκολο για τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό, αποδείχθηκε ότι δεν ήταν, αλλά τελικά η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου πήρε τη νίκη στην Τούμπα επί των Αγρινιωτών με 2-1.

Χωρίς να πιάσουν καλή απόδοση ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, οι Θεσσαλονικείς σε ένα χρονικό σημείο που δεν απειλούσαν στο παραμικρό, βρήκαν δύο τέρματα στο 63’ και στο 66’, αρχικά με το αυτογκόλ του Μαρινάκη από την πίεση του Πρίγιοβιτς και τη σέντρα του Λημνιού, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Άκπομ πήρε το ριμπάουντ από το σουτ του Σάκχοφ στο δοκάρι.

Η ομάδα του Δέλλα δεν παράτησε το παιχνίδι, μείωσε στο 71’ με τον Καμαρά, αλλά μέχρι εκεί. Ο αγχωμένος ΠΑΟΚ χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία τελικά κράτησε το υπέρ του σκορ και έτσι θα πάει στη διακοπή του πρωταθλήματος στην 1η θέση στο +2 από τον Ατρόμητο και σίγουρα στο +7 από την ΑΕΚ που έχει πίσω.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Κίτσιου (84’ Χατσερίντι), Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, Κάνιας, Σάχοφ (72’ Μαουρίσιο), Λημνιός, Πέλκας, Μπίσεσβαρ (57’ Άκπομ), Πρίγιοβιτς.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μαλής, Αργκους (85’ Λιάβας), Τσοκάνης, Ντίας, Λουσέρο, Μανά (74’ Ρότσα), Μάζουρεκ, Ουίλιαν, Καμαρά.

*Στον άλλο αγώνα της Super League που διεξάχθηκε σήμερα, Λαμία – Αστέρας Τρίπολης 0-0.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας