Μεγάλο αγωνιστικό παρών δόθηκε σήμερα στην Αθήνα έναντια στην χωματερή Λευκίμμης

1499
χωματερή

Μεγάλη αγωνιστική συγκέντρωση στο Μοναστηράκι και πορεία με τελική κατάληξη το υπουργείο Εσωτερικών, πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη (21/11), η Πρωτοβουλία αγώνα και αλληλεγγύης για τη Λευκίμμη και πλήθος αλληλέγγυων φορέων και πολιτών.

Οι συγκεντρωμένοι διαδηλωτές κρατούσαν πανό και πλακάτ με κυρίαρχα συνθήματα «ΕΞΩ ΤΑ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΥΚΙΜΜΗ», «ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΗ ΛΕΥΚΙΜΜΗ» και «STOP ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΛΕΥΚΙΜΜΗ».

Οι ομιλητές στη συγκέντρωση καταδίκασαν την χωματερή στην πόλη τους, την παρουσία των ΜΑΤ στη Λευκίμμη, τις διώξεις εναντίον των αγωνιζόμενων Λευκιμμιωτών, την περιφερειακή αρχή Ιονίων Νήσων και τη δημοτική αρχή Κέρκυρας και κυρίως την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, γιατί κόβουν την ανάσα και την ζωή στην πόλη τους και στην Κέρκυρα.

Επίσης, ζήτησαν να φύγουν όλοι οι ιδιώτες από τη διαχείριση και την εκμετάλλευση των κοινωνικών υποδομών, των υπηρεσιών της καθαριότητας, της συλλογής και αξιοποίησης των απορριμμάτων, της ύδρευσης και να προστατευθούν το περιβάλλον και η ποιότητα της ζωής των κατοίκων, να σταματήσει η υποβάθμιση και η ιδιωτικοποίηση της διαχείρισης των δημοτικών υπηρεσιών και των σκουπιδιών.

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν και ο Γραμματέας του Π.Σ της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης και το μέλος της Π.Γ της ΛΑ.Ε Δημήτρης Στρατούλης, ενώ από το ΚΚΕ το «παρών» έδωσε ο βουλευτής Νίκος Καραθανασόπουλος.

 

dav

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας