Μεγάλη συμμετοχή στην πανευρυτανική κινητοποίηση

508
υμμετοχή στην πανευρυτανική κινητοποίηση

Δεκάδες σύλλογοι, εργατικά και συνταξιοδοτικά σωματεία, θεσμικοί φορείς και εκατοντάδες πολίτες συμμετείχαν στην πανευρυτανική κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε χθες (1/8) στο Καρπενήσι ενάντια στην μετατροπή της Ευρυτανίας και των Αγράφων σε βιομηχανική ενεργειακή ζώνη από την εγκατάσταση ανεμογεννητριών, φωτοβολταϊκών και μικρών υδροηλεκτρικών σταθμών στα Ευρυτανικά Αγραφα.

Η συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία του Καρπενησίου πραγματοποιήθηκε έπειτα από κάλεσμα του Σύλλογου Κρικελλιωτών Ευρυτάνων «Ο Αγιος Νικόλαος», της Κίνησης Πολιτών για την Προστασία του Ευρυτανικού Περιβάλλοντος και δεκάδων ευρυτανικών συλλόγων («Πανευρυτανική κινητοποίηση ενάντια στη λαίλαπα των ΑΠΕ», «Εφ.Συν.», 31/7/2021).

Παραβρέθηκε και χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αγράφων, αντιπροσωπεία του Δήμου Καρπενησίου και του Δήμου Μακρακώμης και Περιφερειακοί Σύμβουλοι Στερεάς Ελλάδας.

Μηνύματα συμπαράστασης έστειλαν ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα, κινήματα από όλη την Ελλάδα και σύλλογοι.
Μετά την συγκέντρωση ακολούθησε πορεία προς Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας και το Δασαρχείο Καρπενησίου, όπου επιδόθηκε ψήφισμα που είχε εγκριθεί ομόφωνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας