Αλληλεγγύη στην Αφρίν: Μεγάλη πορεία προς την τουρκική πρεσβεία

1421

Μεγάλη συγκέντρωση αλληλεγγύης και πορεία προς την Τουρκική πρεσβεία ενάντια στην τουρκική εισβολή, την κατάληψη και την σφαγή στην Αφρίν  πραγματοποίησαν χθες Σάββατο (24/3) στην Αθήνα Κούρδοι, κυπριακές οργανώσεις, αντιϊμπεριαλιστικές δυνάμεις και Έλληνες πολίτες.
Στην πορεία προπορεύονταν οι Κούρδοι της Αθήνας με τις σημαίες και τα πανό τους και με συνθήματα για την λευτεριά στην Αφρίν και ενάντια στον φασισμό του Τουρκικού αιμοσταγούς καθεστώτος Ερντογάν.
Τους Κούρδους ακολουθούσαν στην πορεία το μπλοκ της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑ.Ε.), με την συμμετοχή κεντρικών στελεχών και μελών της, καθώς, επίσης, και οργανώσεις της Αριστεράς και πλήθος πολιτών και νεολαίας.
Το πανό της Λαϊκής Ενότητας στρεφόταν κατά της βάρβαρης στρατιωτικής εισβολής της Τουρκίας στην Αφρίν και εξέφραζε την αλληλεγγύη της στον μαχόμενο Κουρδικό λαό της Αφρίν.
Στην συγκέντρωση και πορεία επικράτησαν συνθήματα  αλληλεγγύης στους ηρωικούς μαχητές της Αφρίν, οι οποίοι, παρά την κατάληψη της πόλης από τον ιμπεριαλιστικό τούρκικο στρατόκαι τους τζιχαντιστές συμμάχους τους, συνεχίζουν τον ανταρτοπόλεμο κατά της Τουρκικής βαρβαρότητας και του φασισμού του Erdogan.
Στην συγκέντρωση και πορεία, χαιρέτισε εκ μέρους της Λαϊκής Ενότητας και το μέλος του Π.Σ. της, Μάνια Μπαρσέφσκι.
Κούρδοι κΟΎΡΔΟΙ2 ΚΟΥΡΔΟΙ3 κΟΎΡΔΟΙ4

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας