Μεγάλη περιοδεία Λαφαζάνη-Τσίχλη-Περσίδη-Παπαδόπουλου-Δρίτσα-Κωνσταντάκη-Κωνσταντακόπουλου σε Κορυδαλλό και Νίκαια

3296
περιοδεία

Μεγάλη, ιδιαίτερα πετυχημένη και με πολύ θερμή ανταπόκριση περιοδεία πραγματοποίησαν σήμερα ο Παν. Λαφαζάνης, Γραμματέας του Π.Σ της ΛΑ.Ε και η Μαριάνα Τσίχλη, υποψήφια Περιφερειάρχης της «Ανυπότακτης Αττικής», μαζί με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της Λαϊκής Ενότητας Σπύρο Δρίτσα, Άρη Κωνσταντάκη και Δημήτρη Κωνσταντακόπουλο.

Στην περιοδεία έδωσαν το δικό τους παρόν και ξεχωριστό χρώμα και οι υποψήφιοι δήμαρχοι Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη Κώστας Παπαδόπουλος και Κορυδαλλού Γιάννης Περσίδης και η Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκαιας Κούλα Χαραλαμπίδου.

Από την Ανυπότακτη Αττική συμπορεύτηκαν στην περιοδεία οι υποψήφιοι περιφερειακοί μας σύμβουλοι από την ΠΕ Πειραιά Αντωνία Αρβανίτη, Γιώργος Βλάχος, Νίνα Γρηγορέα, Πέτρος Ηλιάκης, Αγγελική Κάραλη, Πάρης Λιάτσος, Φρόσω Σκλαβάκη, Παναγιώτης Σταθόπουλος, Γιάννης Τσατσαρώνης και Ροδάνθη Χαλικιά. Από την ΠΕ Κεντρικού Τομέα η Βασιλική Αθανασοπούλου και από τον Δυτικό τομέα ο υποψήφιος Γρηγόρης Λάσκαρης.

Μετά την περιοδεία πραγματοποιήθηκε με συζήτηση, κέφι και πολύ τραγούδι συνεστίαση της «Ανυπότακτης Αττικής» σε ιστορική ταβέρνα της Κοκκινιάς.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας