Μεγάλη περιοδεία Λαφαζάνη στην Νίκαια με μεγάλη ανταπόκριση

2317
περιοδεία

Από το Σάββατο προς το μεσημέρι ο Παν. Λαφαζάνης μαζί με πολλά τοπικά στελέχη της ΛΑ.Ε Νίκαιας στον Πειραιά πραγματοποίησαν μεγάλη περιοδεία στην πλατεία Κουμπάκη (Σπάθα) στη Νίκαια και στην σαββατιάτικη τοπική λαϊκή αγορά.
Η περιοδεία όπως μας υπογραμμίζουν πολίτες της περιοχής κρίνετο ως ιδιαίτερα επιτυχής.
Οι ίδιοι πολίτες τόνιζαν την θερμή, έως ενθουσιώδη ανταπόκριση που έβρισκαν ο Παν. Λαφαζάνης και τα στελέχη της ΛΑ.Ε μέσα στον κόσμο.
Τα στελέχη της ΛΑ.Ε σημείωναν τη μεγάλη απήχηση που συναντούσε στους πολίτες, για πρώτη φορά σε τέτοια έκταση, η θέση για έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη και η μετάβαση στο εθνικό νόμισμα στη βάση ενός ριζοσπαστικού προγράμματος.
Οι έμποροι της λαϊκής τόνιζαν στον Παν. Λαφαζάνη την ραγδαία πτώση του τζίρου τους και έλεγαν χαρακτηριστικά πως «ο κόσμος θέλει να ψωνίσει αλλά δεν έχει τα λεφτά και περιμένει να αγοράσει σχεδόν “τζάμπα” όταν κλείνουμε ή να γεμίσει τη νάιλον τσάντα με όσα απομένουν και “πετάμε” όταν φεύγουμε».
Κάθε βδομάδα τα πράγματα χειροτερεύουν, μας έλεγαν οι «λαϊκατζήδες» από τους πάγκους τους.
Ο Παν. Λαφαζάνης καλούσε εργαζόμενους, εμπόρους και επαγγελματίες σε μαζική συμμετοχή στην γενική πανελλαδική απεργία της Τετάρτης (17/5).
Νεάπολη 01 Νεάπολη 04 Νεάπολη 05 Νεάπολη 06 Νεάπολη 08 Νεάπολη 15 Νεάπολη 16 Νεάπολη 17 Νεάπολη 21 Νεάπολη 24 Νεάπολη 25 Νεάπολη 27 Νεάπολη 30 Νεάπολη 32 Νεάπολη 34 Νεάπολη 35 Νεάπολη 36 Νεάπολη 37 Νεάπολη 38 Νεάπολη 39

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας