Μα τις χίλιες γκαζόζες!

1819
τουρισμού

Όταν το ένα τέταρτο -και παραπάνω- των οικογενειών στην χώρα μας δεν έχουν να πληρώσουν για να εξασφαλίσουν θέρμανση το καταχείμωνο είναι γελοίο να ασχολούμαστε με τα άσφαιρα πυρά που ανταλλάσσουν κυβέρνηση και αντιπολίτευση σχετικά με το συμπαγές ή όχι της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Μεγάλη σημασία μας καλούν να δώσουμε σχετικά με το πότε και αν θα εγκαταλείψει την έδρα του ο κύριος Παπαχριστόπουλος ή αν θα κάνει κόμμα η κυρία Μεγαλοοικονόμου.

Η πολιτική τους παρουσία στην Βουλή είναι ένα ασήμαντο γεγονός μπροστά στην μαθήτρια του λυκείου που διάβαζε τα μαθήματά της κάτω από την κολόνα της ΔΕΗ επειδή στο σπίτι της, είχαν κόψει το ρεύμα.

Κι όμως, τα κυρίαρχα μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μας έχουν… ζαλίσει με τους χαρακτηρισμούς περί κυβέρνησης κουρελούς, προσχηματικής κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας.

Τι θα άλλαζε δηλαδή αν η κυβέρνηση είχε συμπαγή και αδιατάρακτη πλειοψηφία. Θα είχαν να ζεσταθούν όσοι ξυλιάζουν γιατί δεν μπορούν να αγοράσουν πετρέλαιο;

Ή μήπως μια κυβέρνηση Μητσοτάκη και άλλων προθύμων θα έλυνε αυτά τα προβλήματα;

Οι μεταξύ τους κοκορομαχίες στη Βουλή και τα τηλεοπτικά πάνελ σκοπό έχουν να αποκοιμίσουν τους πολίτες.

Να βλέπουν την κακοστημένη παράσταση και να τους δημιουργείται η εντύπωση ότι ανάμεσά τους και μόνο, έχουν να επιλέξουν στις εκλογές που έρχονται.

Και κάτι ακόμα χειρότερο. Ότι το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να επιλέξουν στις εκλογές.Για όλα τα άλλα θα «φροντίσουν» οι προβαλλόμενοι ως μονομάχοι. Πάμε για τη νέα έκδοση της μάχης ανάμεσα στο «σκοτάδι» και στο «φως».

Ο τάχα μου αριστερός ΣΥΡΙΖΑ, με την τάχα μου κεντροδεξιά Νέα Δημοκρατία και ανάμεσά τους κάποιες πρόθυμες τσόντες στον βαθμό που θα καταφέρουν να επιβιώσουν εκλογικά.

Αν όχι, το άστεγο πολιτικό προσωπικό θα τους χτυπήσει την πόρτα για μια καρέκλα υφυπουργού που τάχα θα σηματοδοτεί τη διεύρυνση.

Μέχρι τότε θα ακούμε πομφόλυγες για προδοσίες, αποστάτες, κουρελούδες και ανούσια μαλλιοτραβήγματα ανάμεσα σε πρώην κυβερνητικούς συνεταίρους.

Όλα αυτά, ερήμην της κοινωνίας και των πραγματικών προβλημάτων που κάνουν το βίο αβίωτο για εκατομμύρια πολίτες.

Η παρακμή και ο εκφυλισμός για τον οποίο αλληλοκατηγορούνται, τους αφορά εις ολόκληρον.

Πλησιάζοντας προς τις κάλπες οι χειμαζόμενοι πολίτες δεν πρέπει να καταπιούν και να χωνέψουν τη σκηνοθετημένη μονομαχία τους, όσες γκαζόζες και αν τους προσφερθούν από τις τηλεοπτικές οθόνες…

*Πηγή: pagenews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας