Μαριάνα Τσίχλη, υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής

12764
τσίχλη

Μια νέα γυναίκα επιστήμονας, δραστήρια αγωνίστρια, βγαλμένη μέσα από τα κινήματα και τους κοινωνικούς αγώνες, κατέθεσε, στο πλαίσιο συλλογικής αυτοδιοικητικής πρωτοβουλίας, την υποψηφιότητά της για την Περιφέρεια της Αττικής.

Στόχευση η συγκρότηση ενός δημιουργικού και αγωνιστικού ψηφοδελτίου, που θα στηριχτεί σε ένα πρωτότυπο ριζοσπαστικό πρόγραμμα, το οποίο, όπως όλα δείχνουν, μπορούν να το υποστηρίξουν κινήματα, φορείς, συλλογικότητες και ευρύτερες αριστερές και αντιμνημονιακές δυνάμεις, και να καταστεί ένας γνήσιος εκφραστής της φωνής των πολιτών και των αγώνων τους, πρώτα απ’ όλα των ελπίδων και προσδοκιών και οραμάτων της νέας γενιάς.

Την ερχόμενη εβδομάδα σε ειδική εκδήλωση, που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, θα κατατεθεί επισήμως η υποψηφιότητα της Μαριάνας Τσίχλη, ο τίτλος του συνδυασμού και βασικές προγραμματικές αρχές και θέσεις του.

Η Μαριάνα Τσίχλη γεννήθηκε το 1984 στο Μοσχάτο Αττικής, όπου και μεγάλωσε. Σήμερα ζει στην Αθήνα. Σπούδασε στη Νομική της Αθήνας και εδώ και οχτώ χρόνια ασκεί μάχιμη δικηγορία.

Από τα φοιτητικάς της χρόνια δεν έλειψε ποτέ από τους κοινωνικούς αγώνες. Ενεργή στο φοιτητικό κίνημα από το 2002, μέσα από τις γραμμές της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αριστερής Κίνησης, και μέλος του Δ.Σ. του φοιτητικού της συλλόγου, για όλα τα χρόνια της φοίτησής της.

Ως εργαζόμενη δικηγόρος είναι ενεργή στον δικηγορικό συνδικαλισμό και υποψήφια για το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, με την Εναλλακτική Παρέμβαση – Δικηγορική Ανατροπή. Είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και της Πολιτικής Γραμματείας της Λαϊκής Ενότητας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας