Μαρία Σάκκαρη: Πέρασε στον 3ο γύρο του Roland Garros!

2059
Σάκκαρη

Η εκπληκτική Μαρία Σάκκαρη έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στην Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στον τρίτο γύρο του Roland Garros!

H κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια πήρε τη νίκη με 7-5, 6-3 και έκλεισε σπουδαίο ραντεβού στη φάση των «32» με τη Ρωσίδα Ντάρια Κασάτκινα (Νο.14), που απέκλεισε με 6-3, 6-3 την Κίρστεν Φλίπκενς.

Σίγουρα είναι μια πολύ επικίνδυνη και φορμαρισμένη παίκτρια, με μεγάλη ποικιλία στο παιχνίδι της, όμως η Μαρία μπορεί να κάνει ξανά την υπέρβαση και να περάσει για πρώτη φορά σε φάση «16» major.

Και η Σουάρεθ, άλλωστε, Νο.23 στον κόσμο, ήταν μια από τις δυσκολότερες αντιπάλους που θα μπορούσαν να της τύχουν στον δεύτερο γύρο, αφού πρόκειται για μια εξαιρετική παίκτρια στο χώμα, η οποία είχε νικήσει τη Μαρία πέρυσι στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης.

Ξεκίνησε, μάλιστα, πολύ καλά τον αγώνα και πήρε προβάδισμα με 5-3, αλλά από εκείνο το σημείο τα πάντα άλλαξαν στο παιχνίδι της Ελληνίδας πρωταθλήτριας…

Αφού πρώτο έσβησε ένα σετ πόιντ της Κάρλα, η Μαρία «έσπασε» στη συνέχεια την Ισπανίδα και με δύο ακόμα γκέιμ στη σειρά έβαλε τις βάσεις για τη μεγάλη πρόκριση.

Το επίπεδό της διατηρήθηκε στα ίδια… ύψη και στο δεύτερο σετ, όπου βρέθηκε στο 5-1 να σερβίρει για τη νίκη. Οι μπάλες, όμως, έγιναν… λίγο πιο βαριές και έχασε το σερβίς της, αλλά όχι και την αυτοκυριαρχία της.

Έκλεισε, λοιπόν, τον αγώνα στη δεύτερη ευκαιρία της (στο 5-3) και έγινε η πρώτη Ελληνίδα μετά το 2003 και την Έλενα Δανιηλίδου που περνάει στον τρίτο γύρο του Roland Garros.

Έχει καταφέρει, δηλαδή, πλέον να προκριθεί στον τρίτο γύρο όλων των Grand Slam, κάτι που σίγουρα αποτελεί τεράστια επιτυχία!

Με την πορεία της στο Παρίσι θα πλησιάσει ακόμα περισσότερο το Top 30, το οποίο αποτελεί φέτος έναν από τους μεγάλους στόχους της!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας