Μαζική επίθεση Τούρκων χάκερ σε κυβερνητικές ιστοσελίδες

976
χάκερ

Εκτός λειτουργίας για ακόμη μια φορά κυβερνητικές σελίδες, καθώς και σωμάτων ασφαλείας. 

Όπως ισχυρίζονται Τούρκοι χάκερ, η επίθεση προέρχεται από τους ίδιους.

Προβλήματα παρουσιάζουν τα τελευταία λεπτά κυβερνητικές ιστοσελίδες, καθώς και σωμάτων ασφαλείας.

Μεταξύ αυτών είναι τα υπουργεία Εσωτερικών, Εξωτερικών, Οικονομικών, Προστασίας του Πολίτη, Εμπορικής Ναυτιλίας καθώς και η ιστοσελίδα του πρωθυπουργού, ενώ «θύμα» των χάκερ έπεσαν οι ιστοσελίδες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.

 

Τούρκοι χάκερ

Όπως ισχυρίζονται Τούρκοι χάκερ με ανάρτησή τους στο Twitter, η επίθεση προέρχεται από τους ίδιους. Μάλιστα, προσθέτουν πως ο κυβερνοπόλεμος με την Ελλάδα μόλις ξεκίνησε.

https://twitter.com/CankizOp/status/1220426964860854273

Επίθεση Τούρκων και «απάντηση»

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες, Τούρκοι χάκερ πραγματοποίησαν κυβερνοεπιθέσεις σε ελληνικές κυβερνητικές ιστοσελίδες, με τους «Anonymous Greece» να απαντούν λίγες ώρες αργότερα με το ίδιο «νόμισμα».

Πιο συγκεκριμένα, προβλήματα προσβασιμότητας παρουσιάστηκαν στις ιστοσελίδες της Βουλής, του υπουργείου Εξωτερικών αλλά και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. Προβλήματα, επίσης παρουσιάστηκαν και σε άλλους ιστότοπους, όπως του υπουργείου Οικονομικών αλλά και του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Την ευθύνη για τις επιθέσεις αυτές ανέλαβε η ομάδα Τούρκων χάκερ «Anka Neferler».

Ακολούθως, υπήρξε η απάντηση των «Anonymous Greece», οι οποίοι επιτέθηκαν σε τουρκικές ιστοσελίδες.

Μεταξύ άλλων «χτύπησαν» την έκτακτη υπηρεσία ανάγκης (112), καθώς και υπηρεσίες της τουρκικής αστυνομίας, προειδοποιώντας μάλιστα ότι «οι επιθέσεις μόλις άρχισαν».

«Όπως χτύπησαν οι Τούρκοι χθες έτσι και εμείς μια μέρα μετά ως απάντηση. Να ενημερώσουμε ότι οι επιθέσεις μόλις άρχισαν. Για κάθε καινούρια χτυπήματα θα ανεβαίνει νέο άρθρο. Εμείς τώρα θα δείξουμε τι έχουμε χτυπήσει μέσα σε λίγες ώρες» αναφέρουν στο μήνυμά τους οι Anonymous Greece.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας