Μήνυμα Κοτζιά: Ζήτω το Κόσοβο!

3751
Κοτζιάς

Ακόμα και στα “ΝΕΑ” ο “μικροπολιτικός “ βγήκε από τα ρούχα του με το “φτύσιμο” του ΥΠΕΞ Ν. Κοτζιά προς τον Σέρβο ΥΠΕΞ Ίβιτσα Ντάτσιτς, ο οποίος ματαίως περιμένει συνάντηση με την αυτού εξοχότητα τον επικεφαλής του ελληνικού υπουργείου εξωτερικών, ενώ ταχύτατα ο Νίκος Κοτζιάς σπεύδει, για δεύτερη φορά, να συναντήσει τον ΥΠΕΞ του παράνομου και εμφυτευμένου μετά τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο ενάντια στο Βελιγράδι, Κοσόβου, Ενβέρ Χοτζάϊ.
Βλέπετε, όπως είπε, ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Geoffrey Pyatt στο Βήμα της Κυριακής, η Ελλάδα αξίζει συγχαρητηρίων ως δύναμη αναχαίτισης της Ρώσικης επιρροής στα Δυτικά Βαλκάνια και της αντίστοιχης ενσωμάτωσης τους στην σφαίρα των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Βλέπει, χαρακτηριστικά, την στήριξη της Αθήνας στην ένταξη του Μαυροβουνίου στο ΝΑΤΟ.
Η Ελλάδα, λοιπόν, για να παίρνει αιωνίως τα συχαρίκια από τις ΗΠΑ, θα πρέπει ακάματη να ενισχύει την μεγάλη, υπό την αστερόεσσα, Αλβανία. Και αν δεν μπορεί να το κάνει αυτό ευθέως, το κάνει εμμέσως και πλαγίως. Ζήτω το Κόσοβο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας