Μέχρι και 10 μποφόρ και απαγόρευση απόπλου σήμερα

1544
μποφόρ

Απαγορευτικό απόπλου έχει τεθεί σε ισχύ στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στο Αιγαίο και φθάνουν κατά τόπους σε πολλές θαλάσσιες περιοχές τα 9 με 10 μποφόρ.

Κανονικά πραγματοποιούνται τα δρομολόγια στη γραμμή Πέραμα – Παλούκια Σαλαμίνας και στον Αργοσαρωνικό.

Κλειστές είναι οι πορθμειακές γραμμές Ρίο-Αντίρριο, Αγ. Μαρίνα – Νέα Στύρα, Αρκίτσα – Αιδηψός, Βόλος – Σποράδες και Καβάλα -Πρίνος.

Τοπικές βροχές και μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Η κακοκαιρία, η οποία πλήττει από χθες Τρίτη το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, συνεχίζεται και σήμερα, με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία να προβλέπει περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας, τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Ειδικότερα, στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές στα ανατολικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 7 με 8 και στα ανατολικά τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς κελσίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας