Μέτωπο του ΟΧΙ: Ο νόμος του Λιντς και οι «αγανακτισμένοι» πολίτες

3405
αγανακτισμένοι

Εκ της διευθύνσεως.

Την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων και κατά τη διάρκεια του εορτασμού της, μια ομάδα «αγανακτισμένων» πολιτών βιαιοπράγησε εναντίον του εκλεγμένου δημάρχου της Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη. Αρχικώς υβρίστηκε για τη στάση που έχει κρατήσει απέναντι στην Τουρκία αλλά και στους ίδιους τους Ποντίους και στη συνέχεια επιχειρήθηκε λιντσάρισμα με κλωτσιές και σπρωξιές.

Ο Δήμαρχος είναι ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο με προβοκατόρικες πολλές φορές δηλώσεις στα εθνικά θέματα και ενταγμένος πλήρως στο μνημονιακό σύστημα. Όμως ποιος δίνει το δικαίωμα στους αυτόκλητους υπερασπιστές της τάξης και της ηθικής να λειτουργούν σαν αστυνομία συνειδήσεων; Και ακόμα περισσότερο ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να λειτουργούν σαν βαλβίδα εκτόνωσης της λαϊκής οργής και αγανάκτησης; Με χειροδικία στον Μπουτάρη και τους ομοίους του θα λύσουν τα προβλήματα τους ή με αγώνες σε καθημερινή βάση; Το πολιτικό σύστημα σπεύδει να καταδικάσει την βία απ’ όπου κι αν προέρχεται μα κατά βάθος χαίρεται και προετοιμάζεται για μεγαλύτερη καταστολή.

Σαν επίλογο θα χρησιμοποιήσω αυτούσιο το σχόλιο του Νίκου Μπογιόπουλου στο Twitter που με εκφράζει 100%.

«Δεν μας συνδέει τίποτα με τις πολιτικές απόψεις και πρακτικές του Γιάννη Μπουτάρη. Με όσους του επιτέθηκαν δεν μας συνδέει, επίσης, τίποτα. Με αυτούς, δε, μας χωρίζει και η άβυσσος που χωρίζει τους ανθρώπους από τους φασίστες και από τους οπαδούς του «νόμου του Λιντς».

*Πηγή: metopotouoxi.blogspot.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας