Μέτωπο Παλαιστίνης«Γασσάν Καναφάνι»: Όχι στην 3-άστερη συριακή σημαία στις παλαιστινιακές εκδηλώσεις

Μέτωπο Παλαιστίνης«Γασσάν Καναφάνι»
Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται.
Σε όλο τον κόσμο και με αφορμή τις διαδηλώσεις ενάντια στο νέο μακελειό που προκαλεί το Ισραήλ στην Παλαιστίνη, τα άτομα που υποστηρίξανε και συμμετείχανε στην αποσταθεροποίηση της Συρίας, βρήκαν την ευκαιρία για προπαγάνδα, χρησιμοποιώντας συντονισμένα την 3αστερη σημαία του FSΑ μαζί με αυτές της Παλαιστίνης για να δώσουν το στίγμα τους.
Θεωρούμε βέβαιο, πως πίσω από αυτές τις ενέργειες βρίσκονται οι μυστικές υπηρεσίες που μαζί με παρακρατικές και ελεγχόμενες οργανώσεις που χρησιμοποιούν Αριστερή βιτρίνα εξυπηρετούν για άλλη μία φορά τους Ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς από τα κάτω.
Η εκτίμησή μας είναι πως αυτό συμβαίνει για δύο λόγους.
Ο πρώτος και βασικός σκοπός είναι για να ταυτιστεί η Παλαιστίνη και ο παλαιστινιακός σκοπός με την Τουρκία και ο δεύτερος λόγος για να προετοιμάσουν μία μελλοντική επέμβαση στην Συρία, που θα καταφέρει τελικά να δώσει την χώρα στα χέρια των Σιωνιστών.
Καλούμε τους φίλους της Παλαιστίνης να είναι σε εγρήγορση και να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά. Να προσέχουν τους προβοκάτορες και να είναι σε επιφυλακή για όσα σχεδιάζονται.
Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη «Γασσάν Καναφάνι»
Μέτωπο Παλαιστίνης«Γασσάν Καναφάνι»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας