Μέρα Δράσης για τους εργαζόμενους στα σούπερ μάρκετ

818
μέρα

Νέες δραστηριότητες πραγματοποιούνται σήμερα από Σωματεία, στο πλαίσιο της Ημέρας Δράσης για τους εργαζομένους στα σούπερ μάρκετ, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης, μαζί με τους ντελιβεράδες, τους εργαζομένους στις προμήθειες τροφίμων κτλ, ώστε να μη μείνει κανένα νοικοκυριό χωρίς εφόδια στις συνθήκες που ζούμε.

Οι εργαζόμενοι αντιτάσσονται στις προσπάθειες κυβέρνησης και εργοδοσίας να καταργήσουν την Κυριακή αργία, να καταστρατηγήσουν τα ωράρια, να επεκτείνουν τις ελαστικές σχέσεις εργασίας, χωρίς κανένα κόστος για μέτρα ατομικής προστασίας.

Από πολύ πρωί εργαζόμενοι, γυναίκες, φοιτητές δίνουν το παρόν τους έξω από τις πόρτες των σούπερ μάρκετ της Αθήνας ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων, εκφράζοντας έτσι την αλληλεγγύη τους στον καθημερινό αγώνα των εργαζομένων στα sm και δηλώνοντας ότι θα είναι στο πλάι τους για τα μέτρα υγείας που πρέπει να παρθούν στους χώρους εργασίας.

“Ο ιός είναι αόρατος όχι και οι εργαζόμενοι στα super market”, γράφουν τα πανό, ενώ την την ίδια στιγμή αφίσες και μικρές ανακοινώσεις στόλισαν κεντρικά σημεία περιοχών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας