Μάχες σώμα με σώμα στο Ντονμπάς-Το ΝΑΤΟ διαμελίζει την Ουκρανία

1737
Μάχες σώμα με σώμα

Σφοδροί προειδοποιητικοί βομβαρδισμοί από τις ρωσικές δυνάμεις πυροβολικού πραγματοποιήθηκαν κατά των ουκρανικών δυνάμεων ως απάντηση των χθεσινών επιθέσεων του ουκρανικού στρατού κατά πόλεων και στρατιωτικών εγκαταστάσεων της Νέας Ρωσίας. Συνολικά 21 πράξεις καταπάτησης της εκεχειρίας σημειώθηκαν σήμερα σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.

Από τους βομβαρδισμούς και σύμφωνα με τους επίσημους απολογισμούς έχασαν την ζωή τους 3 Ουκρανοί στρατιωτικοί ενώ ακόμα 10 τραυματίστηκαν ενώ έφτασαν οι συμπλοκές στα συνοριακά σημεία να γίνονται σχεδόν εξ επαφής στην προσπάθεια των Ουκρανών να κερδίσουν κάθε σημείου που θα τους επιτρέψει να ξεκινήσουν μια αιφνιδιαστική επίθεση και αποτέλεσμα να γυρνάνε απλά στις θέσεις εξόρμησης.

 

 

(βίντεο από ασκήσεις της Ρωσίας στην Άπω Ανατολή – Επίδειξη ικανοτήτων)

 

 

Την ίδια στιγμή και ενώ οι πολίτες της Ουκρανίας γνωρίζουν ότι τίποτα δεν μπορεί να τους σώσει από την Ρωσία αν η Μόσχα αποφασίσει να κινηθεί, ακούει τον πρόεδρό της Volodymyr Zelensky ότι ο Ουκρανικός στρατός είναι έτοιμος να απωθήσει τον οποιονδήποτε καθώς θα έχει και την υποστήριξη της Δύσης (ΝΑΤΟ).

Αυτή του η πεποίθηση έρχεται μετά το χθεσινό τηλεφώνημα διάρκειας 50 λεπτών με τον Τ.Μπάιντεν και το εν συνεχεία tweet του με το οποίο δήλωσε ότι έχει την πλήρη στήριξη των ΗΠΑ και της ΕΕ σε περίπτωση επίθεσης με κάθε μέσο!

 Φαίνεται ότι ο Β.Ζαλάνσκι αποφάσισε να τραβήξει την “ουρά της αρκούδας” αδιαφορώντας για το τι θα γίνει στην χώρα από αυτή του την κίνηση.

Σε νέο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας νέοι σιδηροδρομικοί συρμοί μεταφέρουν ΤΟΜΑ BMP-2, Α/Κ πυροβόλα 2S3M Acacia και κέντρα διοίκησης ΚΑΜΑΖ και URAL.κοντά στα σύνορα με την ανατολική Ουκρανία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας