«Μάχες» στη Λευκωσία: Διαδηλώσεις κατά «υποχρεωτικού» εμβολιασμού σε ΜΜΕ-Προεδρικό Μέγαρο

472
Διαδηλώσεις κατά «υποχρεωτικού» εμβολιασμού

«Πεδίο μάχης» η Λευκωσία, καθώς πολίτες που διαμαρτύρονται για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς εισέβαλαν χθες στο κτίριο ΔΙΑΣ, το οποίο στεγάζει τον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, ενώ σημειώθηκαν επεισόδια έξω από το Προεδρικό Μέγαρο.

Οι δρόμοι έξω από το Προεδρικό έμοιαζαν με βομβαρδισμένο τοπίο, με  την αστυνομία και την Πυροσβεστική να βρίσκονται επί ποδός, ενώ από την πλευρά τους οι διαδηλωτές έριχναν μολότοφ και πέτρες.

Σύμφωνα με το κυπριακό «offsite» τραυματίστηκαν αστυνομικοί από τα επεισόδια έξω από το Προεδρικό Μέγαρο.

Συγκεκριμένα σε διαμαρτυρία, η οποία ξεκίνησε έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, προχώρησαν το απόγευμα της Κυριακής πλήθος κόσμου, με αφορμή τα νέα μέτρα της κυβέρνησης και την εφαρμογή του Safe Pass.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ άλλων φώναζαν συνθήματα όπως «κάτω η Χούντα του Αναστασιάδη»

Να σημειωθεί πως, χιλιάδες κόσμος βρέθηκε έξω από το συγκρότημα ΔΙΑΣ, και έχουν βάλει φωτιά σε όχημα του συγκροτήματος, ενώ κατάφεραν να μπουν και εντός του κτιρίου.

Το τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού Alpha διεκόπη αιφνιδίως εξαιτίας των επεισοδίων που συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής.

Εντός του συγκροτήματος μπήκε η Αστυνομία προκειμένου να διαφυλάξει την ασφάλεια των δεκάδων δημοσιογράφων και λοιπών εργαζομένων που βρίσκονται στο κτίριο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας