ΛΑ.Ε Μεσσηνίας: Οφειλόμενη απάντηση στις συκοφαντίες του Γραμματέα Τομεακής Επιτροπής Μεσσηνίας του ΚΚΕ

2171
καταγγελία

Ο Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Μεσσηνίας του ΚΚΕ Θοδωρής Μπολέτης, απαντώντας σε άρθρο του Σωτήρη Βλάχου  στην εφημερίδα «Θάρρος», κατέφυγε πάλι σε συκοφαντίες κατά της ΛΑ.Ε και των στελεχών της στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, ότι δήθεν «συνεργάζονται με την ΔΑΚΕ».
Οφείλουμε να πούμε στον κ. Μπολέτη ότι:
1) Είναι ντροπή να λέει  συνειδητά ψέματα. Διότι είναι γνωστό ότι τα στελέχη της ΛΑ.Ε στο Εργατικό Κέντρο αγωνίζονται με όλες τους τις δυνάμεις και πρωτοστατούν στον αγώνα για κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα των εργαζομένων του νομού μας και επιδιώκουν πάντα την κοινή δράση με το ΠΑΜΕ, το οποίο δυστυχώς αρνείται.
2) Η ΛΑ.Ε συνολικά αλλά και τα στελέχη της στον Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας είναι μπροστάρηδες στους αγώνες και στις διεκδικήσεις των εργαζομένων και σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες για τους πλειστηριασμούς, τις κατασχέσεις και τα κομμένα ρεύματα στους φτωχούς και τους άνεργους.
3) Η ΛΑ.Ε Μεσσηνίας και τα στελέχη της στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, κ. Μπολέτη, πρωτοστάτησαν στη μεγάλη παμπελοποννησιακή κινητοποίηση εναντίον της κυβερνητικής πολιτικής και της πολιτικής της Περιφέρειας στις 27 Φεβρουαρίου στην Τρίπολη και «έφαγαν» χημικά από τις δυνάμεις καταστολής, μαζί με τους συναγωνιστές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τους συναγωνιστές από τις Επιτροπές κατά των πλειστηριασμών και τους εργαζόμενους στο ενεργειακό κέντρο της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη.
Το ΚΚΕ, κ. Μπολέτη, δυστυχώς, αντί να συμπαραταχθεί με όλους τους εργαζόμενους και όλους τους διαδηλωτές στη μεγάλη αυτή κινητοποίηση, προτίμησε να κάνει μια πορεία «παρέλαση» με τη συνοδεία αξιωματικού της αστυνομίας!!! , έφτασε μάλιστα  στην απαράδεκτη αθλιότητα, την ώρα που οι δυνάμεις καταστολής μας είχαν ρίξει χημικά να απαιτεί να ανοίξουμε διάδρομο για να φύγει και επιτέθηκε όχι βέβαια στα ΜΑΤ, αλλά σε εμάς τους διαδηλωτές (σπάζοντας μάλιστα τα γυαλιά συναγωνιστή γιατί δεν πρόλαβε να κάνει στην άκρη!!!)
Ντροπή, κ. Μπολέτη!
Μήπως μετά από αυτά πρέπει να πούμε και εμείς,ότι το ΚΚΕ «κάνει πλάτες» στον Τσίπρα; Eμείς φυσικά δεν θα πούμε κάτι τέτοιο, καταγγέλλουμε την απαράδεκτη στάση σας στην παμπελοποννησιακή κινητοποίηση.
Επιτέλους, κ. Μπολέτη, οφείλετε  να συνειδητοποιήσετε εσείς  και  το ΚΚΕ ότι εχθρός του λαϊκού κινήματος δεν είναι η ΛΑ.Ε αλλά οι μνημονιακές πολιτικές δυνάμεις και ο μόνος δρόμος για να αντιμετωπιστεί η λαίλαπα των μνημονιακών πολιτικών δεν είναι οι χωριστές κινητοποιήσεις, αλλά η κοινή δράση και η συνεργασία όλων των αριστερών δυνάμεων.

1 σχόλιο

  1. Ναι αλλά το να λέμε εκατό χρόνια τα ίδια και τα ίδια δεν βγάζει σε κάτι άλλο. Το ΚΚΕ έχει στασίδι στον real fm του Χατζηνικολάου διά στόματος Λιάνας Κανέλη και Μπογιόπουλου. Γιατί ο Χτζηνικολάου δεν δίνει βήμα και στη ΛΑΕ ή την ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή το ΕΠΑΜ ή την Ραχήλ Μακρή κλπ;;;; Γιατί το ΚΚΕ ακούει κάθε τόσο καλά λόγια από τα κυρίαρχα Media όπως οτι είναι το πιο συνεπές κόμμα κλπ;;;; Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια και τώρα μας λέτε οτι έσπασε και τα γυαλιά συναγωνιστή και επιμένετε με τα περί συνεργασίας. Μήπως καταντάει λίγο αηδία;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας