ΛΑ.Ε Λασιθίου: Διαμαρτυρία για τις αυξήσεις Αντικειμενικών αξιών-ΕΝΦΙΑ στο Δ.Αγίου Νικολάου

1241
λασιθίου
Αντιπροσωπία της Λαϊκής Ενότητας Λασιθίου συμμετείχε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας  για την εξοντωτική αύξηση των αντικειμενικών αξιών και του ΕΝΦΙΑ στο Δήμο Αγίου Νικολάου Κρήτης. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22/11 το μεσημέρι στην πλατεία Αγ. Νικολάου κατόπιν  ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η ΛΑ.Ε προτείνει την άμεση και πλήρη κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και  τον τερματισμό των πλειστηριασμών για τα σπίτια, τις μικρομεσαίες περιουσίες και τα επαγγελματικά ακίνητα, στο πλαίσιο μιας εναλλακτικής προοδευτικής πορείας της χώρας μας.

Η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και των πλειστηριασμών λαϊκών περιουσιών, η σεισάχθεια στο μεγαλύτερο μέρος των ιδιωτικών χρεών και η αναζωογόνηση μιας ευρείας στεγαστικής πολιτικής αποτελούν κεντρικούς άξονες για την ανακούφιση των πολιτών, την αναζωογόνηση της οικοδομής και ευρύτερα της ανάπτυξης της χώρας μας.

 Για να γίνουν αυτά, η χώρα χρειάζεται μια μεγάλη δημοκρατική ανατροπή, που θα βάλει στο περιθώριο την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, που έχει παραδοθεί στην χειρότερης μορφής Πασοκοδεξιά και μαζί της όλο το σάπιο και παρακμιακό πολιτικό κατεστημένο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας