ΛΑ.Ε: Αλληλεγγύη στα «κίτρινα-γιλέκα» σήμερα, στις 3μμ, στην γαλλική πρεσβεία

1762
κίτρινα

Διαλέξτε το χρώμα του γιλέκου σας και ελάτε Σήμερα (5/12, 3 μ.μ.) στην εκδήλωση αλληλεγγύης στα «κίτρινα γιλέκα», ενάντια στον αυταρχισμό της κυβέρνησης Macron.

Διαμαρτυρία για την λιτότητα, τους φόρους στα καύσιμα, την φτώχεια, τους πλειστηριασμούς λαϊκής περιουσίας και τις αθρόες αποκοπές ρεύματος στην Ελλάδα.

Όλοι/-ες σήμερα (2 μ.μ.) στο συμβολαιογραφείο Αιόλου 100 για να αποτρέψουμε τον πλειστηριασμό μικρής πρώτης κατοικίας στο Περιστέρι.

Η Λαϊκή Ενότητα (ΛΑ.Ε) παίρνει την πρωτοβουλία και διοργανώνει σήμερα στις 3 μ.μ. έξω από την γαλλική πρεσβεία  (Βασ. Σοφίας και Ακαδημίας) εκδήλωση αλληλεγγύης στο κίνημα των «κίτρινων γιλέκων» της Γαλλίας ενάντια στον αυταρχισμό της κυβέρνησης Macron. Διαλέξτε το χρώμα του γιλέκου σας και ελάτε να διατρανώσουμε την ανάγκη ανάλογα νικηφόρα κινήματα, όπως αυτό της Γαλλίας, το καθένα με τη δική του πρωτοτυπία, να δημιουργηθούν στη χώρα μας και σε όλη την Ευρώπη.

Η εκδήλωση αυτή θα είναι, ταυτόχρονα, εκδήλωση διαμαρτυρίας για την τραγική κοινωνική κατάσταση στην χώρα μας και συγκεκριμένα  διαμαρτυρία για την λιτότητα, τους υπερβολικούς φόρους στα καύσιμα, την εξαπλούμενη φτώχεια και ανεργία, τους εξευτελιστικούς μισθούς και συντάξεις, το κύμα πλειστηριασμών λαϊκής περιουσίας και τις αθρόες αποκοπές ηλεκτρικού ρεύματος.

Λίγο νωρίτερα, η ΛΑ.Ε θα δώσει το αγωνιστικό παρόν στις 2 μ.μ. έξω από το συμβολαιογραφείο στην Αιόλου 100 με στόχο να αποτρέψει τον πλειστηριασμό πρώτης μικρής κατοικίας στο Περιστέρι (75 τ.μ.), η οποία βγαίνει στο σφυρί για 67.000 ευρώ, χαμηλότερα και από το νέο απαράδεκτο όριο των 80.000 ευρώ, που ισχυρίζεται ότι προτίθεται να μειώσει την (ανύπαρκτη) προστασία της πρώτης κατοικίας η κυβέρνηση των τραπεζιτών.

Καλούμε όλους τους πολίτες, άνδρες και γυναίκες και νέους/-ες να δώσουν το παρόν και στις δύο εκδηλώσεις οι οποίες αφορούν την ζωή και το μέλλον μας.

Ένα δυναμικό και πλατύ κίνημα ανάλογο των «κίτρινων γιλέκων» χρειάζεται και στη χώρα μας.

Αυτό το κίνημα, όπως σημείωσε μια πρώτη νίκη στη Γαλλία, μπορεί να νικήσει και στην Ελλάδα.

Μπορούμε, επίσης, με τον πλατύ ενωτικό αγώνα μας να αναβάλουμε και να ματαιώσουμε τους πλειστηριασμούς λαϊκών περιουσιών.

Μπορούμε, αν είμαστε ενωμένοι και πολλοί, να τα καταφέρουμε. Μοιάζουν ισχυροί γιατί δεν ενωνόμαστε και καθόμαστε στον καναπέ μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας