Λαϊκή Ενότητα Λασιθίου: Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Κωστή Δερμιτζάκη

1350
προεκλογικό

Λασιθιώτισσες και Λασιθιώτες
Το 2017 ήταν μια ακόμα χρονιά γεμάτη με πολλά προβλήματα που συσσωρεύτηκαν πάνω στις πλάτες του Λαού μας. Η ψευτοαριστερή κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα πλήρως υποταγμένη στις εντολές των δανειστών δεν δίστασε να νομοθετήσει τις πλέον ακραίες νεοφιλελεύθερες οδηγίες.
Ο Αυτόματος κόφτης μισθών και συντάξεων, τα πρωτογενή πλεονάσματα, η εξουθενωτική φορολόγηση, το υπερταμείο,η παράδοση του δημόσιου πλούτου, οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και η ποινικοποίηση κάθε μορφής αντίστασης έχουν πλέον καταγραφεί στις πιο μελανές σελίδες της Νεότερης Ιστορίας. Δεν χρειαζόμαστε την ελεημοσύνη που μοιράζουν σ’έναν λαό που έχει λεηλατηθεί όλα αυτά τα χρόνια και στους νέους μας που βρίσκονται αιωρούμενοι χωρίς αύριο.
Είναι ιστορική Ανάγκη άμεσα να τους σταματήσουμε. Να σταματήσει αυτή η πολιτική της λιτότητας, της υποταγής, της καταστροφής. Να μην τους αφήσουμε να μας ξεγελούν με χάντρες και καθρεφτάκια, την ίδια ώρα που μας πίνουν το αίμα. Μην αφήσουμε την απογοήτευση να κυριαρχήσει. Μην υπακούσουμε στη λογική ότι όλοι είναι το ίδιο. Αυτό επιδιώκουν, να μας γονατίσουν, να μας παροπλίσουν ώστε να μη αντιστεκόμαστε. Να θάψουν βαθιά την ελπίδα. Ας κρατήσουμε το ηθικό μας, να συναντηθούμε στους δρόμους του Αγώνα, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σ’ένα μεγάλο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ που θα ανατρέψει τους προσκυνημένους και τις πολιτικές της εξαθλίωσης και υποδούλωσης της Πατρίδας μας και του Λαού μας.
Εύχομαι σε όλους και στις οικογένειες σας ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ και κουράγιο να αντεπεξέλθετε στις δυσκολίες.
ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ, ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΤΟ 2018 ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
*Ο Κώστας Δερμιτζάκης είναι πρώην βουλευτής Λασιθίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας