Λαφαζάνης-Χουντής στις πυρόπληκτες περιοχές της Αττικής. Συναντήσεις με φορείς, κατοίκους

1463
Λαφαζάνης

Στο τόπο της εθνικής τραγωδίας θα βρεθεί σήμερα ο Παν. Λαφαζάνης μαζί με τον Νίκο Χουντή και άλλα στελέχη της ΛΑ.Ε, προκειμένου να σχηματίσει επιτόπια γνώση της θλιβερής κατάστασης, η οποία αναδεικνύει την διάλυση και τον ξεπεσμό της εθελόδουλης μνημονιακής Ελλάδας ενός πολιτικού κατεστημένου που έχει πάρει χαρακτηριστικά καθεστώτος πολιτικού εγκλήματος και πολιτικής μαφίας.

Ο Γραμματέας του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας, Παν. Λαφαζάνης, επικεφαλής κλιμακίου της ΛΑΕ, θα επισκεφθεί τις πυρόπληκτες περιοχές της Ανατολικής Αττικής, την Πέμπτη 26 Ιουλίου και θα συναντηθεί με τοπικούς φορείς και κατοίκους.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παν. Λαφαζάνης θα επισκεφθεί το ΕΚΑΒ και θα συναντηθεί στις 12 το μεσημέρι με τον πρόεδρο, Γιώργο Μαθιόπουλο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου σωματείου Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ, στα γραφεία του Σωματείου (τέρμα οδού Υγείας, Χολαργός).

Στη 1.30 το μεσημέρι, ο Γραμματέας του Π.Σ. της ΛΑΕ θα μεταβεί στο δημαρχείο Ραφήνας, όπου θα συναντηθεί με τον δήμαρχο, Βαγγέλη Μπουρνούς. Στη συνέχεια, θα επισκεφθεί το λιμεναρχείο Ραφήνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας