Λαφαζάνης-Φλαμιάτος στην 43η επέτειο της Ημέρας της Παλαιστινιακής Γης (30/3/1976)

1093
λαφαζάνης

Ο Γραμματέας του Π.Σ της ΛΑ.Ε Παν. Λαφαζάνης και ο Διον. Φλαμιάτος μέλος του Π.Σ της ΛΑ.Ε παρευρέθηκαν στη μεγάλη εκδήλωση για την 43η επέτειο της Ημέρας της Παλαιστινιακής Γης που διοργάνωσε η Παλαιστινιακή Πρεσβεία στην Αθήνα.

Ο Παν. Λαφαζάνης κατά την εκδήλωση καταδίκασε την πολιτική δορυφοροποίησης στα γεράκια του Ισραήλ και στον αμερικανικό ιμπεριαλισμό που ακολουθούν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και το μνημονιακό μπλοκ στη χώρα μας, ενώ κατάγγειλε και την προκλητική απόφαση Trump για προσάρτηση από το Ισραήλ των Υψωμάτων του Γκολάν και της εμπρηστικής ανακήρυξης της Ιερουσαλήμ σε πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Οι Παλαιστίνιοι, όσα εμπόδια και αν υπάρξουν, θα νικήσουν, ενώ ο αμερικανικός ιμπεριαλισμός, τα γεράκια του Ισραήλ και οι μνημονιακοί υπάλληλοί τους της Αθήνας γρήγορα θα συντριβούν, κατέληξε ο Παν. Λαφαζάνης.

Στην εκδήλωση κεντρικός ομιλητής ήταν ο Πρεσβευτής της Παλαιστίνης στην Ελλάδα Marwan Tubasi, ενώ το μουσικό μέρος της εξαιρετικής βραδιάς κάλυψαν ο δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής Λάκης Χαλκιάς, η διάσημη Παλαιστίνια τραγουδίστρια Amal Morcos και το μουσικό συγκρότημα του Αλέκου Βρέτου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας