Λαφαζάνης – Πετράκος συνάντησαν τον Δήμαρχο Κοζάνης και περιόδευσαν στην πόλη

2216
λαφαζάνης

Η πρώτη μέρα της διήμερης περιοδείας του Γραμματέα του ΠΣ της ΛΑ.Ε Παν. Λαφαζάνη και του υπεύθυνου Ενεργειακής Πολιτικής της ΠΓ της ΛΑ.Ε Θαν. Πετράκου ξεκίνησε με επίσκεψη στο Δημαρχείο Κοζάνης, όπου συνοδευόμενοι από στελέχη της ΛΑ.Ε συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Λευτέρη Ιωαννίδη και την Αντιδήμαρχο Χρύσα Αθανασιάδου.
Ο Παν. Λαφαζάνης αφού ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή τόνισε:
«Είμαστε σήμερα και αύριο στον Νομό σας για να συμβάλουμε ώστε να αποτραπεί το μέγα εθνικό, οικονομικό και κοινωνικό έγκλημα της πώλησης της ΔΕΗ. Το ξεπούλημα της ΔΕΗ ιδιαίτερα στη Δυτική Μακεδονία σημαίνει ότι πουλιέται και η ίδια η Δυτική Μακεδονία στα ξένα και ντόπια συμφέροντα, που έχουν βάλει στο μάτι να λεηλατήσουν την ΔΕΗ και τη χώρα. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να πετύχει το καταστροφικό σχέδιο αυτό της τρόικα και της κυβέρνησης. Έχει μεγάλη σημασία να αναλάβει και η Δημοτική Αρχή της Κοζάνης όλες τις πρωτοβουλίες που χρειάζονται για να αναπτυχθεί ένας παλλαϊκός αγώνας, ώστε η ΔΕΗ να μην ξεπουληθεί και να ανασυγκροτηθεί για να συμβάλει στην ανάπτυξη και της τοπικής κοινωνίας».
Ακολούθως ο Δήμαρχος Κοζάνης ενημέρωσε την αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε, ότι το Δημοτικό Συμβούλιο πήρε σχεδόν ομόφωνη απόφαση κατά της πώλησης των μονάδων και ότι θα συμμετάσχει σύσσωμο στο αυριανό (7/4, 18:00) μεγάλο συλλαλητήριο που θα γίνει στην Πτολεμαΐδα.
Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία και τα τοπικά στελέχη της ΛΑ.Ε περιόδευσαν στο εμπορικό κέντρο της Κοζάνης, όπου συνομίλησαν με τους πολίτες. Η ανταπόκριση που έδειξαν οι πολίτες της Κοζάνης στις θέσεις της ΛΑ.Ε για να μην ξεπουληθεί η ΔΕΗ, να απαλλαγούμε από τη θηλιά του χρέους και να περάσουμε σε εθνικό νόμισμα με ένα ριζοσπαστικό πρόγραμμα ήταν πολύ θερμή.
Κοζάνη 01 Κοζάνη 03

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας