Λαφαζάνης-Πετράκος: Περιοδεία στην Καλαμάτα και παρουσία στις εκδηλώσεις απελευθέρωσης της πόλης

1351
λαφαζάνης

Ο Παν. Λαφαζάνης το Σάββατο (23/3) βρέθηκε στην Καλαμάτα, όπου από το πρωί, μαζί με τον Θαν. Πετράκο και πολλά στελέχη της ΛΑ.Ε του Νομού Μεσσηνίας πραγματοποίησαν μεγάλη περιοδεία στην πόλη, βρίσκοντας πολύ θερμή ανταπόκριση από τους πολίτες, πολλοί εκ των οποίων δήλωναν ανοικτά τη στήριξή τους στην ΛΑ.Ε για μια δημοκρατική ανατροπή στην Ελλάδα και την Ευρώπη, αλλά και την στήριξή τους στον περιφερειακό συνδυασμό «Αγωνιστική Συνεργασία για την Πελοπόννησο», με επικεφαλής και υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Θαν. Πετράκο.

Ο Παν. Λαφαζάνης έδωσε συνεντεύξεις στα περιφερειακά τηλεοπτικά κανάλια Best TV και Μεσόγειος TV, ενώ αργότερα κατάγγειλε την αθλιέστατη ΕΡΤ και τα αθηναϊκά διαπλεκόμενα κανάλια, τα οποία αποσιώπησαν απολύτως όχι μόνο τις δηλώσεις του, αλλά και την παρουσία του στην Καλαμάτα, παρά το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν οι πολίτες.

Ο Παν. Λαφαζάνης στις δηλώσεις του τόνισε ανάμεσα στα άλλα ότι: «Οι Κολοκοτρωναίοι, οι Καραϊσκάκηδες, οι Παπαφλέσσηδες, αλλά και οι Βελουχιώτηδες της Εθνικής μας Αντίστασης είναι εκείνοι που μας δείχνουν τον δρόμο της διεξόδου για ένα αύριο με ελπίδα και όχι οι «Νενέκοι», οι προσκυνημένοι και οι εγχώριοι υπάλληλοι της ολιγαρχίας και των νεοαποικιοκρατών».

Στη συνέχεια οι Παν. Λαφαζάνης – Θαν. Πετράκος και τα στελέχη της ΛΑ.Ε παρευρέθηκαν στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Καλαμάτας, η οποία ήταν η μέρα έναρξης της Επανάστασης του 1821.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας