Λαφαζάνης (Παραπολιτικά 90,1): Τσίπρας-Παυλόπουλος-Στουρνάρας έδρασαν ως παρακράτος κατά δημοψηφίσματος του 2015

532

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα που εγκαινίασε τους μαζικούς πλειστηριασμούς σύμφωνα με τον πρώην υπουργό

Σημαντικές αποκαλύψεις για την επόμενη ημέρα του περίφημου δημοψηφίσματος 2015 έκανε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά 90,1. Ο κ. Λαφαζάνης αναφερόμενος στο δημοψήφισμα του ΣΥΡΙΖΑ, «έδειξε» τους κ. Τσίπρα, Παυλόπουλο και Στουρνάρα, ως τους ανθρώπους που κυρίως ευθύνονται για την «ανατροπή» του αποτελέσματος. Μάλιστα, χαρακτήρισε την δράση τους ως “παρακρατική“.

Ειδικότερα, ο κ. Λαφαζάνης δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή Secret, με τον Παναγιώτη Τζένο, πως την επομένη του δημοψηφίσματος 2015 Τσίπρας, Παυλόπουλος και Στουρνάρας λειτούργησαν ως μια παρακρατική ομάδα για να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα του, προχωρώντας σε συνταγματική εκτροπή. Ανέφερε πως ετοιμάζει βιβλίο με ονόματα και διευθύνσεις.

Παράλληλα, ο κ. Λαφαζάνης αναφερόμενος στους πλειστηριασμούς σημείωσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν το κόμμα που εγκαινίασε τους μαζικούς πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας»

Σύμφωνα με τον κ. Λαφαζάνη, Τσίπρας και Κοντονής έφεραν διάτρητη νομοθετική διάταξη και μετέφεραν τους πλειστηριασμούς από την κοινή θέα των Ειρηνοδικείων στα σκοτεινά δωμάτια των συμβολαιογραφείων, όπου διεξείγοντο  με ηλεκτρονικές διαδικασίες απροσπέλαστοι από τους πολίτες.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τόνισε ότι έχει στη πλάτη του 5 δίκες για τους αγώνες του διάσωσης πρώτων κατοικιών οι οποίες συνεχώς αναβάλλονται για να παραμένει οιωνεί κατηγορούμενος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας