Λαφαζάνης-Λαμπρόπουλος στη Vergina-TV, Τετάρτη 6-7μ.μ: “Βόμβες” για οικονομία, εθνικά και νέο φορέα

1179
λαφαζάνης

Οι Παναγιώτης Λαφαζάνης και Βασίλης Λαμπρόπουλος θα μιλήσουν στην Vergina Tv, Τετάρτη 6-7 μ.μ και από την εκπομπή “Σπίθα Ανατροπής” .

Οι Λαφαζάνης και Λαμπρόπουλος θα καυτηριάσουν όσα υποβαθμίζουν και κρύβουν τα ΜΜΕ για το τραγικό οικονομικό αδιέξοδο και τις συνέπειες της πανδημίας, ενώ θα καταγγείλουν την πολιτική εθνικής υποτέλειας και εθνικής μειοδοσίας που ακολουθούν κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση αλλά και άλλες κατεστημένες δυνάμεις, υπό την ομπρέλα διάφορων πολιτικών προσήμων.

Λαφαζάνης και Λαμπρόπουλος θα υπογραμμίσουν ότι “ξεπουλιέται οικονομικά και εθνικά η χώρα μας για χάρη μιας ξενόδουλης και παρασιτικής ολιγαρχίας και του υπέρ-πλουτισμού της με όλα τα μέσα. Για χάρη, επίσης, της υποτέλειας ενός διεφθαρμένου πολιτικού κατεστημένου στα δυτικά κέντρα, η εξάρτηση από τα οποία του έχει μετατραπεί σε δεύτερη φύση”.

Λαφαζάνης και Λαμπρόπουλος θα μιλήσουν για το πολιτικό κενό προοδευτικής κοινωνικής και πατριωτικής – αντιιμπεριαλιστικής εναλλακτικής λύσης και την ανάγκη ίδρυσης ενός ριζοσπαστικού πολιτικού φορέα εθνικής και κοινωνικής απελευθέρωσης της χώρας, η ίδρυση του οποίου προχωράει με ταχείς ρυθμούς.

Η εκπομπή προβάλλεται ζωντανά:

1) Θεσσαλονίκη μέσω DIGEA – ΒΕΡΓΙΝΑ ΤV
2) Cosmote Tv  – ΒΕΡΓΙΝΑ ΤV (κανάλι 655)
3) Στο Web Tv του καναλιού:  https://verginanews.gr/web-tv-2/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας