«Μεταμνημονιακή» θηλιά στο λαιμό του ελληνικού λαού, γραβάτα στον δικό του

2727
κίτρινα
Δήλωση του Παν. Λαφαζάνη, Γραμματέα του Π.Σ. της ΛΑ.Ε.

«Την ώρα που στο λαιμό του ελληνικού λαού ο Αλ. Τσίπρας έσφιξε γερά μια «μεταμνημονιακή» θηλιά λιτότητας και χρεοδουλείας, την ίδια ώρα, σε ρωμαϊκή φιέστα στο Ζάππειο και με μια κίνηση πολιτικής απάτης και αμοραλισμού, δένει  στο δικό του λαιμό, γραβάτα.

Από τις κωλοτούμπες και τα ψέματα μέχρι τις φιέστες εξαχρείωσης, την ειρωνεία και τον εμπαιγμό των πολιτών η απόσταση είναι ελάχιστη.

Ο Αλ. Τσίπρας δεν έχει αφήσει τίποτα το εξευτελιστικό για τον ίδιο και καταστροφικό για τον τόπο, που να μην το έχει διαπράξει.»

1 σχόλιο

  1. Αυτές οι διατυπώσεις επί των πεπραγμένων Τσίπρα, “χρεοδουλεία, πολιτική απάτη, αμοραλισμός, κωλοτούμπες, ψέματα, εμπαιγμός”, αποτελούν, μόνες/απομονωμένες εκ του 120Σ, κλασσικό δείγμα “διαφωνιών” εντός του Αντι-προσωπευτικού Κοινοβουλευτισμού.
    Κάποιοι, που επιμένουν να χαλάνε το σκηνικό του “τι κι αν είναι κατοχικός” Αντι-προσωπευτικού Κοινοβουλευτισμού, όρθωσαν ποικιλοτρόπως και οπωσδήποτε ενώπιοι-ενωπίω (αυτοπροσώπως αλλά και δικονομικά, βλέπετε τελείως ενδεικτικά Στεφανία και δασκάλα Μάρω) της κοινοβουλευτικοδικαστικής διαπλοκής, ανάστημα στα πεπραγμένα Τσίπρα, με βάση το άρθρο 120Σ.
    Πέραν, μακράν, του διαρκούς προεκλογικού διαγκωνισμού, υπάρχει, το 120Σ.
    Θα γίνει με την στήριξη του 120Σ ΣΥΝΔΕΣΗ των παραπάνω χαρακτηρισμών, με ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΜΕΝΗ 7/3/2014 ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΙΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ (πραγμα χρησιμο για τις “μετά” δικαστικές απαιτησεις εκ μέρους των δανειστων); Θα ΣΥΝ-αξιοποιήσουμε στο πεζοδρόμιο και διεθνώς, προς τούτο, τις δηλώσεις-καταγγελίες του Προέδρου του ΣτΕ για Μνημονιακή Δικαστικο-Πολιτικη Διαπλοκή;
    Θα υπάρξει (γιατί όχι) θετική απάντηση εδώ, στα πλαίσια του Δημοκρατικού (μεταξύ μας πιστεύω) Διαλόγου;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας