Λαφαζάνης από Ρόδο: Μήνυμα εθνικής-κοινωνικής απελευθέρωσης οι εορτασμοί Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου

1177
λαφαζάνης

Επίσκεψη του Παν. Λαφαζάνη Γραμματέα του Π.Σ της ΛΑ.Ε σε Ρόδο και Κω.

Παν. Λαφαζάνης: Μόνο νοσηροί εγκέφαλοι θα μπορούσαν να διανοηθούν ότι το μοντέλο του εγκλήματος της Συμφωνίας των Πρεσπών θα μπορούσε να εφαρμοστεί και στο Αιγαίο για την αντιμετώπιση των απαράδεκτων τούρκικων βλέψεων.

Ο Παναγ. Λαφαζάνης βρίσκεται από χθες Τετάρτη 6/2 στη Ρόδο.

Τετάρτη βράδυ είχε συνάντηση σε ταβέρνα στη Ρόδο με μέλη και φίλους της Λαϊκής Ενότητας, ενώ σήμερα το πρωί παρευρέθηκε στη δοξολογία και στη παρέλαση για την 71η Επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου.

Μετά το τέλος της παρέλασης ο Παν. Λαφαζάνης έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ και στη συνέχεια έδωσε συνέντευξη τύπου και μεταξύ των άλλων τόνισε τα εξής:

“Οι εορτασμοί στη Ρόδο για την 71η επέτειο της Ενσωμάτωσης των Δωδεκανήσων στην Ελλάδα ήταν για μένα ένα μεγάλο και ιδιαίτερα συγκινητικό γεγονός. Η 71η επέτειος της ενσωμάτωσης τιμήθηκε με μια πολύ μεγάλη συμμετοχή πολιτών και νεολαίας, συμμετοχή η οποία μετέτρεψε την επέτειο σε ένα μεγάλο μήνυμα ελευθερίας και ένα μήνυμα για την εθνική και κοινωνική απελευθέρωση της χώρας μας”.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Παν. Λαφαζάνης τόνισε:

“Μόνο διεστραμμένοι εγκέφαλοι θα μπορούσαν να διανοηθούν ότι το μοντέλο της Συμφωνίας των Πρεσπών θα μπορούσε να εφαρμοστεί για την αντιμετώπιση των απαράδεκτων τούρκικων βλέψεων και διεκδικήσεων στο αιγαίο και τη Θράκη.

Μία εγκληματική λογική ανάλογη με αυτή της Συμφωνίας των Πρεσπών, αν εφαρμοζόταν στο Αιγαίο θα σήμαινε μια ολοκληρωτική παράδοση και καταστροφή για τη χώρα μας”.

Ο Παν. Λαφαζάνης επίσης τόνισε: “Ο πανύψηλος ΦΠΑ 24% στα Δωδεκάνησα αποτελεί καταστροφή για την τοπική οικονομία και την κοινωνία”.

Ο Παν. Λαφαζάνης πρότεινε: “Την άμεση εφαρμογή μονοψήφιου το πολύ συντελεστή ΦΠΑ για όλα τα νησιά του Αιγαίου με ταυτόχρονη αυστηροποίηση των ελέγχων και ποινών για την απόδοση του. Αν εφαρμοζόταν αυτή η πρόταση μας με την απαραίτητη συνέπεια τότε τα έσοδα του δημοσίου από το ΦΠΑ δεν θα μειώνονταν αλλά μάλλον θα αυξάνονταν. Ενώ, θα τονώνονταν η ανάπτυξη όχι μόνο στα νησιά μας αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας