ΛΑΕ: Συγκέντρωση αλληλεγγύης στη δίκη των συλληφθέντων του κινήματος κατά πλειστηριασμών

892
έξωση

«Όλες και όλοι στην συγκέντρωση συμπαράστασης στους συλληφθέντες του Κινήματος κατά των πλειστηριασμών, Τετάρτη 19/12 στις 9 π.μ. στα δικαστήρια της Ευελπίδων.»

Η ΛΑΕ καλεί σε συγκέντρωση συμπαράστασης και διαμαρτυρίας την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, στις 9 το πρωί στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων όπου δικάζονται οι αγωνιστές Οδυσσέας Χαραλαμπόπουλος και Αλέξανδρος Ρωμανός Αγγελής, μέλη της ΛΑΕ και ο Θωμάς Καρράς, μέλος του κινήματος κατά των πλειστηριασμών.

Οι αγωνιστές δικάζονται εξ αναβολής την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου με κατηγορίες για έξι πλημμελήματα: αντίσταση κατά της αρχής, διατάραξη κοινής ειρήνης, απόπειρα απελευθέρωσης κρατουμένου, απειλή, εξύβριση και απόπειρα άσκησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά αστυνομικού.

Η Λαϊκή Ενότητα καλεί πολιτικές και κοινωνικές συλλογικότητες, συνδικαλιστικούς φορείς, την αυτοδιοίκηση να καταγγείλουν την κυβέρνηση για τον αυταρχικό της κατήφορο, απαιτώντας την αθώωση όσων υπερασπίζονται την λαϊκή περιουσία.

Καλεί όλες και όλους σε συγκέντρωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους συλληφθέντες, την ώρα διεξαγωγής της δίκης (Τετάρτη 19/12 στις 9 το πρωί) στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας