ΛΑ.Ε και Επιτροπή για Συρία καλούν σε συνέντευξη για Παλαιστίνη-Συρία

2912
συρία

Συνέντευξη Τύπου της ΛΑ.Ε και της Διεθνούς Επιτροπής για την Ειρήνευση στην Συρία την Τρίτη 22 Μαΐου, στις 12 μ.μ. στην ΕΣΗΕΑ με θέμα: «Το Ισραήλ, η Παλαιστίνη, η Συρία, η περιοχή μας και η Ελλάδα» – Συμπεράσματα από την αποστολή στο Λίβανο της ΛΑΕ και της Διεθνούς Επιτροπής για την Ειρήνευση στη Συρία

Η Λαϊκή Ενότητα και η Διεθνής Επιτροπή για την Ειρήνευση στην Συρία σας καλούν  σε Συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 22 Μαΐου, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα του 3ου ορόφου της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, Αθήνα) με θέμα:

«Το Ισραήλ, η Παλαιστίνη, η Συρία, η περιοχή μας και η Ελλάδα – Αποστολή στον Λίβανο της ΛΑ.Ε και εκπροσώπων της Διεθνούς Επιτροπής για την Ειρήνευση  στην Συρία  (πρωτοβουλίες, συναντήσεις και συμπεράσματα)».

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην έκκληση προς την ελληνική κυβέρνηση για ανθρωπιστική βοήθεια με αποστολή αεροσκάφους στο αεροδρόμιο Ελ Αρίς στην Αίγυπτο κοντά στη Γάζα για τη μεταφορά σε ελληνικά νοσοκομεία βαριά τραυματισμένων Παλαιστινίων στη Γαζα από πυρά του ισραηλινού στρατού.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου θα τοποθετηθούν οι:

α) Παναγιώτης Λαφαζάνης, Γραμματέας του Π.Σ. Της Λαϊκής Ενότητας,

β) Κώστας Ήσυχος, μέλος του Π.Σ. Της ΛΑ.Ε,

γ) Διονύσης Φλαμιάτος, μέλος του Π.Σ. Της ΛΑ.Ε

δ) οι εκπρόσωποι της Διεθνούς Επιτροπής για την Ειρήνευση στη Συρία, Βαγγέλης  Πισσίας και Μιχάλης Τικτόπουλος.

2 Σχόλια

  1. Στην φωτογραφία που ανεβάσατε μαζί με το άρθρο κυματίζει η σημαία των μισθοφόρων αντικαθεστωτικών FSA που χρηματοδοτούνται και εξοπλίζονται από τις ΗΠΑ την Τουρκία και την Σαουδική Αραβία , χαίρουν επιχειρησιακής υποστήριξης από το Ισραήλ , στον συνασπισμό των αντικαθεστωτικών έχουν βρει πολιτική στέγη η al nursa και ο ISIS , οργανώσεις με τις οποίες ήταν σύμμαχος τους ο FSA κατά την διάρκεια του εμφύλιου πολέμου που προκάλεσε για χάρη του ΝΑΤΟ.
    Ελπίζω να είναι λάθος εκ παραδρομής, καλό θα ήταν να βάλετε αλλη φωτογραφία .

    • Έχετε απόλυτο δίκιο. Ήταν λάθος εκ παραδρομής το οποίο διορθώθηκε. Σας ευχαριστούμε πολύ για την επισήμανση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας