ΛΑΕ: Αλληλεγγύη στις αγωνίστριες και τους αγωνιστές φοιτητές της Ξάνθης

1527
Ξάνθης

H Λαϊκή Ενότητα καταγγέλλει την προσπάθεια ποινικοποίησης του φοιτητικού κινήματος και της αντιφασιστικής πάλης στην Πολυτεχνική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, στην Ξάνθη, με την προσπάθεια για βιομηχανία διώξεων εναντίον φοιτητριών και φοιτητών από τα ΕΑΑΚ (ανάμεσά τους και μέλη της Λαϊκής Ενότητας), τις Αγωνιστικές Κινήσεις και τον αναρχικό χώρο, που το μόνο τους «έγκλημα» είναι ότι είναι ενεργές και ενεργοί στο φοιτητικό κίνημα και την αντιφασιστική πάλη και συγκρούονται με την καθηγητική αυθαιρεσία.

Η Λαϊκή Ενό­τη­τα κα­ταγ­γέλ­λει, επί­σης, το ρόλο σε αυτή την προ­σπά­θεια ποι­νι­κο­ποί­η­σης του φοι­τη­τι­κού κι­νή­μα­τος του ανα­πλη­ρω­τή κα­θη­γη­τή της Πο­λυ­τε­χνι­κής Ξάν­θης Γ. Παύ­λου, ο οποί­ος δεν δί­στα­σε να απευ­θύ­νει ανυ­πό­στα­τες και ψευ­δείς κα­τη­γο­ρί­ες ενα­ντί­ον των αγω­νι­ζό­με­νων φοι­τη­τριών και φοι­τη­τών επει­δή το φοι­τη­τι­κό κί­νη­μα στην Ξάνθη κα­τήγ­γει­λε την αυ­θαι­ρε­σία και την ακρο­δε­ξιά ρη­το­ρι­κή του.
Η Λαϊκή Ενό­τη­τα εκ­φρά­ζει την απε­ριό­ρι­στη αλ­λη­λεγ­γύη της στις αγω­νί­στριες και αγω­νι­στές φοι­τη­τές της Ξάν­θης και καλεί τις ορ­γα­νώ­σεις του λαϊ­κού κι­νή­μα­τος να υψώ­σουν τεί­χος αντί­στα­σης στην προ­σπά­θεια ποι­νι­κο­ποί­η­σης του φοι­τη­τι­κού κι­νή­μα­τος και της αντι­φα­σι­στι­κής πάλης.
Απαι­τού­με να στα­μα­τή­σει τώρα κάθε προ­σπά­θεια δί­ω­ξης στις φοι­τή­τριες και τους φοι­τη­τές της Ξάν­θης. Υπε­ρα­σπι­ζό­μα­στε το δι­καί­ω­μα των φοι­τη­τριών και των φοι­τη­τών να αγω­νί­ζο­νται και να διεκ­δι­κούν. Επι­μέ­νου­με στο δρόμο του αντι­φα­σι­στι­κού αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας