Λίμπερμαν: Εκθειάζει τις «αξίες» (!) της βρώμικης στρατιωτικής συμμαχίας Τσίπρα-Αναστασιάδη-Νετανιάχου

1888

Μια συνάντηση όνειδος για την ιστορία και τον πολιτισμό της Ελλάδας και της Κύπρου πραγματοποιήθηκε στο Συντονιστικό Στρατιωτικό Κέντρο «Ζήνων» της Λάρνακας ανάμεσα στους Υπουργούς Άμυνας Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ, τους γνωστούς και μη εξαιρετέους Πάνο Καμμένο (γνωστό Νατοϊκό κωλοτούμπα), τον Σάββα Αγγελίδη (βαθύτατα αμερικανόφιλο) και τα γεράκι του σιωνισμού Αβίνγκτόρ Λίμπερμαν.

Η συνάντηση, χωρίς να ανακοινωθούν λεπτομέρειες, απέβλεπε στην ενίσχυση της τριμερούς στρατιωτικής συνεργασίας, η οποία στη ουσία μετατρέπει Ελλάδα και Κύπρο σε βαθύ στρατιωτικό χώρο, δορυφόρους και στυλοβάτες των στρατιωτικών σφαγέων του Ισραήλ στα κατεχόμενα και την Γάζα, με συχνά θύματα ακόμα και μικρά παιδιά και βρέφη.

Ιδιαίτερα η Ελλάδα που μάχεται για την ασφάλεια της και το διεθνές δίκαιο αλλά και η Κύπρος που διεξάγει αντικατοχικό αγώνα, είναι ντροπή, όνειδος και ευθεία υπονόμευση των συμφερόντων τους να προσφέρουν στρατιωτική χείρα βοηθείας σε μια βάρβαρη κατοχική πολεμοκάπηλη δύναμη και εμπρηστή της ειρήνης, όπως τους σιωνιστές του Ισραήλ.

Ο υπουργός άμυνας του Ισραήλ Αβινγκτόρ Λίμπερμαν, ανέφερε προκλητικά ότι η συνεργασία των τριών χωρών στηρίζεται σε κοινές «αξίες» (!) και αρχές (!) και ότι και οι τρεις χώρες είναι «δημοκρατικά» κράτη, που αντιμετωπίζουν τις ίδιες προκλήσεις και τα ίδια προβλήματα.

Η σημερινή τριμερής συνάντηση μεταξύ Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ αποτελεί απόδειξη της βούλησης των χωρών μας για ανάπτυξη σχέσεων ασφάλειας και άμυνας, δήλωσε, χωρίς αιδώ, ο Κύπριος «υπαλληλίσκος» υπουργός άμυνας Σάββας Αγγελίδης, μετά τις συνομιλίες που είχε με τους ομολόγους του, τον εξωνημένο Πάνο Καμμένο και Αβινγκτόρ Λίμπερμαν στο Συντονιστικό Κέντρο «Ζήνων» στη Λάρνακα.

Ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ότι οι τρεις χώρες αποτελούν πυλώνα σταθερότητας (!) σε μια ασταθή περιοχή που χαρακτηρίζεται από βία (!!!).

Ο Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι σήμερα με τους ομολόγους του επανέλαβαν το όραμα (!) για μακροπρόθεσμη και βαθιά συνεργασία (υποτέλεια).

Ο υπουργός άμυνας του Ισραήλ Αβινγκτόρ Λίμπερμαν, χαρακτήρισε προκλητικότατα και κυνικά τις συνομιλίες παραγωγικές και ευχαρίστησε τον Κύπριο ομόλογό του για τη φιλοξενία. Ανέφερε ότι η συνεργασία των τριών χωρών στηρίζεται σε κοινές αξίες και αρχές και ότι και οι τρεις χώρες είναι δημοκρατικά κράτη, που αντιμετωπίζουν τις ίδιες προκλήσεις και τα ίδια προβλήματα. Πρόσθεσε ότι η απάντηση στις απειλές για την ασφάλεια και την ευημερία των τριών λαών πρέπει να είναι κοινή.

Τ.Κ.

1 σχόλιο

  1. Αυτοί είναι ΙΚΑΝΟΙ να κάνουν συμμαχίες για τα άνομα και ιδιοτελή συμφέροντά τους.
    Συμμαχία αντιμνημονιακών επωνύμων-σχημάτων με τον “λαουτζίκο” θα δούμε, η θα συνεχίζεται η ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ (;) απαίτηση ανάθεσης της σωτηρίας πατρίδας και λαού στην αντιπροσωπευτικοκοινοβουλευτική ΠΑΓΙΔΑ;;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας