Λάρισα: Δεύτερη φύση το ψέμα για Τσίπρα. Νέος ''Μαυρογιαλούρος'' ο Μητσοτάκης

1723
κίτρινα

Συντεταγμένα πυρά κατά τόσο του πρωθυπουργού, όσο και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εξαπέλυσε από τη Λάρισα όπου βρέθηκε τη Δευτέρα, ο πρώην υπουργός και γραμματέας του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης.
Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι, ο κ. Λαφαζάνης, με αφορμή τα όσα λέχθηκαν στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό πως «λέει χοντρά ψέματα στον Ελληνικό λαό. Δυστυχώς το ψέμα έχει γίνει δεύτερη φύση για τον Αλέξη Τσίπρα. Αυτά τα ψέμματα μάλλον κλιμακώνονται σε έκταση και σε βάθος παρά μειώνονται». Ιδιαίτερα μειωτική αναφορά όμως επιφύλασσε και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον οποίο και χαρακτήρισε ως «νέο Μαυρογιαλούρο», εξηγώντας πως έταξε ελαφρύνσεις, ακολουθώντας σκληρά τη μνημονιακή πολιτική, χωρίς καμία κοστολόγησή τους.
Διερωτήθηκε πως είναι δυνατό να εμφανίζει «success story» ο κ. Τσίπρας, όταν «από 1/1/2019 έρχεται 30% και πάνω νέα μείωση στις συντάξεις, όταν από 1/1/2020 έρχεται νέα μείωση κατά 50% του αφορολόγητου και όταν το 2019 θα επέλθει η πλήρης κατάργηση του ΕΚΑΣ για 360.000 πάμφτωχους συνταξιούχους».
Ο κ. Λαφαζάνης επέμεινε πως η μόνη λύση για τη χώρα είναι η πρόταση της Λαϊκής Ενότητας που προβλέπει μεταξύ άλλων έξοδο από την ευρωζώνη, εθνικό νόμισμα, εθνικοποίηση των τραπεζών, διαγραφή χρέους και διευρυμένη σεισάχθεια στα χρέη του ιδιωτικού τομέα.
Νωρίτερα ο γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας επισκέφθηκε τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Τυρνάβου εκφράζοντας κολακευτικά σχόλια για το έργο του, ενώ περπάτησε στο κέντρο της Λάρισας και συνομίλησε με πολίτες.
Αργότερα το μεσημέρι συζήτησε με τους εργαζόμενους της ΔΕΗ Λάρισας και του ΔΕΔΔΗΕ, ενώ στις 8 το απόγευμα θα παρευρεθεί σε ανοιχτή συζήτηση φίλων και μελών του κόμματος για τρέχοντα ζητήματα της επικαιρότητας, σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Μετροπόλ».
Πηγή: onlarissa.gr

Φωτογραφικό Υλικό από την ομιλία Λαφαζάνη στους εργαζόμενους της ΔΕΗ και της ΔΕΔΗΕ Λάρισας

Λάρισα6
λαφαζανης22222 Λαφαζανης3333333
Λάρισα8 Λάρισα7Λάρισα5 Λάρισα4

Φωτογραφικό Υλικό από τη συνάντηση με το Προεδρείο του Οινοποιητικού συνεταιρισμού Τυρνάβου

Larisa8

τυρναβος τυρναβος1 τυρναβος3 τυρναβος4

Larisa7 Larisa6 Larisa1

Lafazanshhhssh periodeia

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας