Κώστας Ήσυχος, πρ. Ανάπλ. Υπ. Άμυνας: Ξεπουλάνε την ΕΛΒΟ μαζί με τους εργαζόμενους

1832
σενάριο

Δήλωση Κώστα Ήσυχου σχετικά με την «χαριστική εκποίηση της ΕΛΒΟ»

Η πολιτική των δανειστών για τον μεθοδευμένο μαρασμό, υπολειτουργία και απαξίωση της ΕΛΒΟ προχωρά ακάθεκτα. Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες των εργαζομένων της ΕΛΒΟ, μόνο τα αποθηκευμένα πανάκριβα ανταλλακτικά της εταιρίας στις αποθήκες της ξεπερνούν το τίμημα του «διαγωνισμού» κατά 5 έως 6 φορές!

Οι ξένες εταιρίες που ερίζουν για την απόκτηση της ΕΛΒΟ, τόσο η Γερμανική αλλά και η ΝότιοΑφρικανική, γνωρίζουν ότι πρόκειται για ένα «πραγματικό πρώτης τάξεως φιλέτο».

Αντί η δημόσια ΕΛΒΟ να αποτελέσει πρώτης γραμμής βιομηχανική μονάδα, στην αναγκαία βιομηχανική ανασυγκρότηση της χώρας, αντί να αξιοποιηθεί στο έπακρο το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της, οι τεχνολογικές υποδομές, η σημαντική γεωγραφική, γεωπολιτική συγκυρία ώστε η ΕΛΒΟ άλλα και το σύνολο της αμυντικής βιομηχανίας να γίνουν εφαλτήριο ανασυγκρότησης και ανάπτυξης της δημόσιας οικονομίας και ραχοκοκαλιά για τον εξοπλισμό των ενόπλων δυνάμεων της χώρας στον ευαίσθητο τομέα της αμυντικής βιομηχανίας, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ εμμένει μνημονιακά και νεοφιλελεύθερα, μιμούμενη τους μνημονιακούς της προκατόχους ΝΔΠΑΣΟΚ, χαρίζει τον δημόσιο πλούτο.

Συνολικά, ολόκληρο το μνημονιακό μπλοκ, τόσο στην κυβέρνηση αλλά και την αντιπολίτευση, συναινούν και επιχαίρουν για τις διαδικασίες χαριστικής εκποίησης. Η ΛΑΕ καταγγέλλει τη διαδικασία αλλά και την ουσία αυτών των πολιτικών που μετατρέπουν τη χώρα σε παρία των ισχυρών της Ε.Ε, και που διαλύουν την αμυντική βιομηχανία της χώρας σε μια εξαιρετικά δύσκολη και επικίνδυνη συγκυρία για την πατρίδα μας.

Σύντομα αυτές οι πολιτικές θα λάβουν τέλος και οι «χθεσινοί και οι σημερινοί» μνημονιακοί εντολοδόχοι που εκποιούν δημόσια περιουσία και στέλνουν εργαζόμενους στον κάλαθο των αχρήστων, θα λογοδοτήσουν.

Η ΛΑΕ θα αγωνιστεί με όλες τις δυνάμεις της ώστε να σταματήσει το εγκληματικό ξεπούλημα της ΕΛΒΟ. Ταυτόχρονα καλεί όλες τις κοινωνικές και αντιμνημονιακές πολιτικές δυνάμεις σε ένα ισχυρό μέτωπο περιφρούρησης για την αποτροπή της διάλυσης της δημόσιας ΕΛΒΟ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας