Κώστας Αντετοκούνμπο: Είμαι διαφορετικός από τον Γιάννη

1894
αντετοκούνμπο

Ο νεαρός αδερφός του «Greek Freak» θα συμμετάσχει στο Workout με τους Λέικερς και όπως είναι λογικό δεν γινόταν να μην τον ρωτήσουν για τον ηγέτη των Μπακς

Ο νεαρός αδερφός του «Greek Freak» θα συμμετάσχει στο Workout με τους Λέικερς και όπως είναι λογικό δεν γινόταν να μην τον ρωτήσουν για τον ηγέτη των Μπακς.

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση αυτή ο Κώστας Αντετοκούνμπο απάντησε: «Είμαι διαφορετικός. Παίζουμε διαφορετικά. Εγώ σουτάρω περισσότερο, αυτός παίζει περισσότερο με την μπάλα στο παρκέ».

Los Angeles Lakers

@Lakers

Kostas Antetokounmpo discusses his workout, and talks about how his game differs from his brother’s

«Ματιές» των Μπακς στον Κώστα Αντετοκούνμπο

Οι Μιλγουόκι Μπακς εξετάζουν προσεκτικά την περίπτωση του Κώστα Αντετοκούνμπο για την επιλογή του στο επερχόμενο Draft

Με την διαδικασία του NBA draft να πλησιάζει, οι Μιλγουόκι Μπακς ετοίμασαν βίντεο για τον Κώστα Αντετοκούνμπο που έχει δηλώσει συμμετοχή στο προσεχές Draft (21/6).

Ο νεαρός πάουερ φόργουορντ έχει τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του ΝΒΑ πραγματοποιώντας πρόσφατα δοκιμαστικά με τους Λέικερς, ενώ πρόσφατα συμπεριλήφθηκε στις προβλέψεις του «Sports Illustrated» για τις 60 επιλογές των ομάδων στο ντραφτ.

Οι Μπακς αυτή τη στιγμή έχουν τη 17η επιλογή στο ντραφτ, ωστόσο μπορούν να αποκτήσουν και κάποιο άλλο πικ κατά τη διάρκεια της επιλογής.

Ο Κώστας ολοκλήρωσε την πρώτη του χρονιά στο κολέγιο με τα χρώματα των Ντέιτον Φλάιερς μετρώντας σε 15 λεπτά συμμετοχής 5,2 πόντους , 2,9 ριμπάουντ και 1 κόψιμο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας