Κωνσταντίνος Φαρσαλινός: Σκάνδαλο και έγκλημα με τα τεστ για τον κοροναϊό

Έγκλημα και σκάνδαλο» χαρακτηρίζει την επιλεκτική εξέταση περιστατικών  για  κοροναϊό σε ανάρτησή του στα social media ο γιατρός και ερευνητής στο πανεπιστήμιο King Abdulaziz, στο πανεπιστήμιο Πατρών και στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Κωνσταντίνος Φαρσαλίνος.

Επισημαίνει δε πως στη χώρα μας υπάρχει η δυνατότητα να γίνονται μαζικές αναλύσεις σε πληθυσμό χωρίς καθόλου κόστος, σε όλους του συμπτωματικούς και τις επαφές του, επαναλαμβάνοντας ότι αποτελεί έγκλημα το γεγονός ότι δε γίνεται.

Επιπλέον, σημειώνει πως είναι ψευδής ο ισχυρισμός ότι υπάρχει έλλειψη κιτ για τις αναλύσεις, καθώς όπως αναφέρει ο ΠΟΥ έχει εκδώσει 8 πρωτόκολλα σχετικά με τη διενέργεια αναλύσεως χωρίς κιτ.

Υπενθυμίζεται ότι  ο κ. Φαρσαλίνος έχει εδώ και μέρες «κρούσει των κώδωνα του κινδύνου» σχετικά με την εξάπλωση του ιού στη χώρα μας, υπογραμμίζοντας ότι  «εφόσον  δεν γνωρίζουμε τον πραγματικό αριθμό των κρουσμάτων, τότε οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια στην κατάσταση της Ιταλίας, ή άθελά μας στην “ανοσία της αγέλης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας