Κυβερνοεπίθεση Ιρανών σε αμερικανική κυβερνητική ιστοσελίδα

1040
κυβερνοεπίθεση

Μέσα από το διαδίκτυο ήρθαν τα πρώτα αντίποινα των Ιρανών προς τις ΗΠΑ για την επίθεση στη Βαγδάτη και το θάνατο του Σολεϊμανί.

Ομάδα που ισχυρίζεται πως αποτελείται από Ιρανούς χάκερς, κατάφερε να διεισδύσει στην ιστοσελίδα αμερικανικής κυβερνητικής υπηρεσίας και ανάρτησε στο διαδίκτυο μηνύματα, μέσα από τα οποία ορκίζεται εκδίκηση για το θάνατο του Κασέμ Σολεϊμανί.

Η παραβιασμένη ιστοσελίδα, όπως αναφέρει το πρακτορείο AFP, ανήκει σε Ομοσπονδιακό πρόγραμμα αποθήκευσης Βιβλιοθηκών και μπαίνοντας κανείς στον ιστότοπο, έβλεπε μια εικόνα με τις λέξεις «Ιρανοί χάκερς» καθώς διάφορες εικόνες όπως την σημαία του Ιράν και ένα σχέδιο στο οποίο ο Τραμπ δέχεται μια μπουνιά στο πρόσωπο, με πυραύλους να περνούν από πάνω.

https://twitter.com/Honeybee33_/status/1213661737586577408

​«Με την αναχώρησή του … [Σολεϊμανί] και με τη δύναμη του Θεού, το μονοπάτι που χάραξε δεν θα πάψει να υπάρχει, ενώ για αυτούς που λέρωσαν τα βρώμικα χέρια τους με το αίμα του, τους περιμένει εκδίκηση» έγραφε ένα άλλο μήνυμα, ενώ σε μια άλλη εικόνα υπήρχαν οι λέξεις «αυτό είναι μόνο ένα μικρό δείγμα της ικανότητας του Ιράν για κυβερνοεπιθέσεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας