Κυβέρνηση: Παίρνει πίσω απαγορεύσεις για ανεμβολίαστους ανήλικους-Λάθος η ΚΥΑ

984
Παίρνει πίσω απαγορεύσεις για ανεμβολίαστους

Σε διόρθωση των κυβερνητικών μέτρων, όπως δημοσιεύτηκαν με πρόσφατη Κοινή Υπουργική Απόφαση, για την είσοδο των ανεμβολίαστων ανηλίκων σε χώρους εστίασης αναγκάστηκε να προχωρήσει η κυβέρνηση μέσω του υπουργού Επικρατείας Άκη Σκέρτσου.

Σύμφωνα με την αρχική απόφαση τα μέτρα, που αφορούν στο σύνολο του πληθυσμού από 12 ετών και πάνω, όπως αναφέρεται και στο σχετικό ΦΕΚ, προβλέπουν πως οι μη εμβολιασμένοι, μεταξύ αυτών και οι ανήλικοι, δεν θα μπορούν να επισκεφτούν κλειστούς χώρους διασκέδασης (καταστήματα εστίασης κλπ). Η είσοδος στους εν λόγω χώρους, βάσει της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, θα επιτρέπεται αποκλειστικά σε όσους έχουν εμβολιαστεί ή έχουν νοσήσει μέχρι πριν από έξι μήνες.

Ωστόσο, ο κ. Σκέρτσος επανήλθε σήμερα για να ανακοινώσει ότι στους κλειστούς χώρους της εστίασης ισχύουν τελικά τα ακόλουθα: «Λειτουργία για εμβολιασμένους και νοσήσαντες (έως 6 μήνες από τη διάγνωση) καθώς και ανήλικους, ανεμβολίαστους, μη νοσήσαντες, με αρνητικό rapid test (ηλικίες 12-17) έως 48 ώρες πριν ή self test (ηλικίες 4-11) έως 24 ώρες πριν».

Έτσι, η κυβέρνηση παίρνει πίσω το μέτρο για τους ανηλίκους 12 ετών και άνω…

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας