Κρετινισμός, ξεσάλωμα και αλληλοεκβιασμός Τσίπρα – Καμμένου

1590
κρετινισμός

Ο κρετινισμός και το ξεσάλωμα στο κατεστημένο πολιτικό σκηνικό, ιδίως μεταξύ ΣΥΡΙΖΑΝΔ, για τις καρέκλες, τα λάφυρα και τα υπερπρονόμια της εξουσίας στην ξεπεσμένη αποικία, όπως κατάντησαν την Ελλάδα, δεν έχει όρια.

Το μπαλάκι τώρα στα καραγκιοζιλίκια και τους αλληλοεκβιασμούς έχει περάσει ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ και συγκεκριμένα ανάμεσα σε ΤσίπραΚαμμένο και ΚαμμένοΚοτζιά.

Έχει πολλή πλάκα να μιλάει τώρα ο Π. Καμμένος για «αποστασίες» και «ανένδοτους» και να ανακαλύπτει όψιμα την αναξιοπιστία Τσίπρα, αναξιοπιστία στην οποία και ο ίδιος και ο Τσίπρας έχουν σπάσει όλα τα ρεκόρ.

Δεν ξέρω αν απ’ όλες αυτές τις μεταξύ τους αθλιότητες προκύψουν πολιτικές εξελίξεις ή, ενδεχομένως και «αιφνίδιες» εκλογές.

Επιβεβαιώνεται όμως όλο και περισσότερο μια μεγάλη αλήθεια.

Το σημερινό κατεστημένο σύστημα των ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ, ΑΝΕΛ, Ποταμιού, Ένωσης Κεντρώων μαζί με τις ακροδεξιές και νεοναζιστικές παραφυάδες του, είναι μόνο για τα σκουπίδια. Όπου το πιάσεις λερώνεσαι και ό,τι κάνει βουλιάζει στην παρακμή και την κατάπτωση ακόμα περισσότερο την χώρα.

Πότε, όμως, αυτό θα γίνει αντιληπτό από τους πολίτες ώστε να πάψουν επιτέλους να γονατίζουν φοβισμένοι μπροστά στους θρασύδειλους τυράννους τους;

Κ.Τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας