Κρίσιμες ώρες: Ο Β.Πούτιν ετοίμασε το προεδρικό διάταγμα-Η Ρωσία σε πόλεμο!

654
Η Ρωσία σε πόλεμο

“Να είστε έτοιμοι για άμεση εφαρμογή των αποφάσεων του προέδρου της Ρωσίας. Το προεδρικό διάταγμα είναι έτοιμο από τον Β. Πούτιν.

Αυτό μετέδωσαν πριν λίγο τα ρωσικά ΜΜΕ προϊδεάζοντας τον ρωσικό λαό για κάτι “πολύ σημαντικό” που πρόκειται να συμβεί και θα ανακοινωθεί αύριο 21 του μήνα.

Μάλιστα ο Gennady Zyuganov, Πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής του Κομουνιστικού Κόμματος Ρωσίας ανέφερε πως “πρέπει να επιτραπεί η είσοδος ρωσικών δυνάμεων στο Ντονμπάς πριν λάβει χώρα έκτακτη σύγκλιση του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου στις 23 Απριλίου”

“Πρέπει να αναγνωρίσουμε επίσημα το Ντονέκτσκ και το Λουγκάνσκ και να τους υπερασπιστούμε ακόμη και με στρατιωτικά μέσα” ανέφερε.

“Ο στρατός της Ουκρανίας είναι 10 φορές χειρότερος απ ότι ήταν το 1990. Όλες τις στρατιωτικές τους εγκαταστάσεις μπορούμε να τις καταστρέψουμε χωρίς καν να εισέλθουμε στην χώρα.

“Κατεπείγουσα σύσκεψη”

Νωρίτερα, η επικεφαλής του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου, Valentina Matvienko, ανακοίνωσε έκτακτη σύγκλιση της Άνω Βουλής του Κοινοβουλίου στις 23 του μήνα εξηγώντας πως “θα πρέπει να εφαρμοστούν άμεσα οι οδηγίες του προέδρου της Ρωσίας Β. Πούτιν στις 21 Απριλίου.

Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, ο αναπληρωτής του νομοθετικού Συμβουλίου της Αγίας Πετρούπολης, Boris Vishnevsky, αποκάλυψε κάτι πολύ σημαντικό πριν λίγο.

“Το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο δεν υιοθετεί νόμους συμπεριλαμβανομένου προεδρικών εντολών.

Το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο έχει 3 εξουσίες:

  1. Έγκριση προεδρικού διατάγματος για την εισαγωγή στρατιωτικού νόμου.
  2. Έγκριση προεδρικού διατάγματος για την εισαγωγή κατάστασης έκτακτης ανάγκης.
  3. Εξουσιοδότηση των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων για χρήση τους εκτός του εδάφους της Ρωσίας.

Από αυτά γίνεται αντιληπτό τι θα εφαρμοστεί. Το Νο3 δείχνει μονόδρομος εκτός συγκλονιστικής ανατροπής.

Ο χάρτης που διέρρευσε ο Σ. Σοιγκού για την Αν Ουκρανία

Το τελευταίο φαίνεται πως είναι το πιο πιθανό καθώς “διέρρευσε” χάρτης από την ομιλία του Ρώσου Υπουργού Άμυνας, Σεργκέι Σοιγκού, ο οποίος έδειχνε την εισαγωγή ειρηνευτικών δυνάμεων στο Ντονμπάς μετά την παύση εχθροπραξιών.

Απ όσο γνωρίζουμε, ειρηνευτικές δυνάμεις ακόμη δεν υπάρχουν, άρα κάτι έρχεται…

Σημειώνεται πως τόσο ο Βόρειος Στόλος, όσο και οι Στρατηγικές Δυνάμεις της Ρωσίας και τα στρατηγικά βομβαρδιστικά, βρίσκονται  σε κατάσταση συναγερμού.

Δύο Tu-160 προχώρησαν σε εικονικές προσβολές στόχων στην Βαλτική. Συνοδεύονταν από Su-35S και Su-27.

Καθόλη τη διάρκεια της διαδρομής τους, συνοδεύονταν εναλλάξ από φινλανδικά F-18, γερμανικά Eurofighter και F-16 της Δανίας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας