Κράτος σε διάλυση και αποσύνθεση-Διακοπή ρεύματος χάλασε ακόμα και εμβόλια

534
Διακοπή ρεύματος χάλασε ακόμα και εμβόλια

Η αναξιοκρατία τα πελατειακά δίκτυα, η απουσία αντικειμενικής αξιολόγησης, η διαφθορά, η διαπλοκή, η καρεκλοθηρία και η φαυλότητα έχουν διαλύσει και οδηγήσει σε αποσύνθεση το σημερινό κράτος, που έχει καταντήσει κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν των πολιτικών-κομματικών συμμοριών που κυβερνούν τη χώρα.

Αυτό το παρακμιακό κράτος και οι βουτηγμένες στη διαφθορά τη συναλλαγή, την υποτέλεια και την εξυπηρέτηση των ολιγαρχιών κυβερνήσεις αποτελούν την αιτία της βαθιάς κρίσης και ραγδαίας κατάπτωσης της χώρας.

Σε μία ομολογία πλήρους κυβερνητικής αποτυχίας προχώρησε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, στη σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό, όπου δήλωσε πως η κυβέρνηση δεν είχε προβλέψει να υπάρχουν γεννήτριες στα εμβολιαστικά κέντρα κι έτσι χάλασαν πολλά εμβόλια, ενώ για να μη χαλάσουν όλα, έδωσαν τις δόσεις των ηλικιωμένων Ελλήνων σε αλλοδαπούς και φυλακισμένους! 

Ο κ. Κικίλιας, αποκάλυψε πως χάθηκαν δόσεις ενώ υποστήριξε πως εμβολιάστηκαν μόνο όσοι είχαν καταφέρει να προσέλθουν στα εμβολιαστικά κέντρα παρά την κακοκαιρία.

Στη συνέχεια ο υπουργός δήλωσε πως για να μην χαθούν δόσεις εμβολίων που είχαν βγει από τη βαθιά κατάψυξη, καθώς δεν υπήρχε πρόβλεψη για εφεδρική μονάδα ρεύματος, έγιναν εμβολιασμοί σε πάνω από 450 τρόφιμους και εργαζόμενους στις φυλακές Κορυδαλλού, τις γυναικείες φυλακές και το νοσοκομείο του Κορυδαλλού, αλλά και στη δομή παράνομων μεταναστών στην Αμυγδαλέζα!

Πιο αναλυτικά, ο Βασίλης Κικίλιας δήλωσε:

«Θα ξεκινήσω από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, τα οποία χτύπησαν ιδιαίτερα την Αττική, με συνέπεια να αντιδράσουμε άμεσα για τον προγραμματισμό των εμβολιασμών. Αναβάλαμε εμβολιασμούς και ραντεβού. Για όλα αυτά που αναβλήθηκαν, για την πρώτη δόση, αλλά και εκείνους που είχαν να κάνουν τη δεύτερη δόση, θα ενημερωθούν με μήνυμα.

Όπως γνωρίζετε παράλληλα με το θέμα της αναβολής των εμβολιασμών, τέθηκε θέμα για τον κίνδυνο απώλειας πολλών δόσεων του εμβολίου της Pfizer. Έτσι, καταφέραμε να εμβολιάσουμε συμπολίτες μας με τη συντριπτική πλειοψηφία των δόσεων που θα χάνονταν. (σσ. Άραγε πόσες δώσεις χάθηκαν, γιατί δεν το αποκαλύπτει ο υπουργός;) 

Εμβολιασμοί στις φυλακές και τις δομές έγιναν ως τις 03:00 τα ξημερώματα για να μην χαθούν δόσεις. Στην Αμυγδαλέζα εμβολιάστηκαν πάνω από 350 φιλοξενούμενοι μέχρι αργά. Στα εμβολιαστικά κέντρα και τα νοσοκομεία εμβολιάστηκαν ένστολοι αστυνομικοί και στρατιωτικοί μέχρι σήμερα το πρωί. Η κρατική μηχανή λειτούργησε, έγινε προσπάθεια να προφυλάξουμε τους συμπολίτες μας αλλά και να μην χαθούν οι δόσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά αυτούς που έχασαν τη σειρά τους από τους αλλοδαπούς, για τις ηλικίες για 60-64 τα ραντεβού θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα από Δευτέρα έως Παρασκευή στα ίδια εμβολιαστικά κέντρα. Η ενημέρωση για τα προς τους πολίτες θα γίνει με γραπτό μήνυμα τρεις ημέρες πριν τον εμβολισμό.

Όσοι είχαν ραντεβού στη Helexpo στο Μαρούσι θα κάνουν την επόμενη εβδομάδα από Δευτέρα ως Παρασκευή στα ίδια κέντρα και θα λάβουν SMS τρεις ημέρες πριν

Για την ηλικιακή ομάδα 75 και άνω και άλλες κατηγορίες όπως υγειονομικοί, τα ραντεβού τους θα γίνουν την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου. Οι πολίτες θα λάβουν μήνυμα στο κινητό για την ακριβή ώρα και εμβολιαστικό κέντρο (η διαφορά είναι πως τα ραντεβού αφορούν κυρίως δεύτερες δόσεις.

Όπως ενημέρωσε ο κ. Θεμιστοκλέους, σήμερα πραγματοποιήθηκαν 25.317 εμβολιασμοί με την προσέλευση να βρίσκεται πάνω από το 80%, ενώ το σύνολό τους έχει φτάσει στις 600.000.

Μ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας