Ο Κραουνάκης “ξεφωνίζει” την Ακριβοπούλου

1534
κραουνάκη

Σκληρή κριτική επιφύλαξε ο Σταμάτης Κραουνάκης στην δημοσιογράφο Κατερίνα Ακριβοπούλου για τα σχόλια που έκανε η ίδια κατά του Ευκλείδη Τσακαλώτου και τα όσα δήλωσε στην εκδήλωση ιστοσελίδας αναφορικά με τον τρόπο που λειτούργησε η δημόσια τηλεόραση.

Ο γνωστός καλλιτέχνης ανέβασε στο facebook μια φωτογραφία από συνάντηση που είχε στο παρελθόν με την Κατερίνα Ακριβοπούλου και στο αιχμηρό του σχόλιο ανέφερε:

«Ήταν τότε στο Μηνά στο Σούνιο. Ελπίζαμε, γελούσαμε τους διάβαζα τα νούμερα της επιθεώρησης. Κολλητάρια. Μετά ξαφνικά η Κατερίνα μ’ έκοψε. Δεν ήθελε να κριτικάρω. Ήθελε να κάνει αυτό που έκανε. Ε τώρα ας κριθεί. Έκανε πολύ κακή τηλεόραση. Σαν το έσχατο κομματόσκυλο. Πρόσβαλε και το μέσον και το κόμμα. Οφείλει να κάνει σιωπή. Κρίμα γιατί είναι και λαμπερή και άξια».

Υπενθυμίζεται ότι στην μεγάλη εκδήλωση που διοργανώθηκε, για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, στην ενότητα που αφορούσε την αυτοκριτική του ΣΥΡΙΖΑ για την  περίοδο διακυβέρνησης, αναφέρθηκε στην ΕΡΤ, λέγοντας μεταξύ άλλων: «το όραμά μου για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, δεν είναι να έχουμε έναν αριστερό Μπάμπη Παπαδημητρίου και έναν αριστερό Άρη Προτοσάλτε. Θέλουμε μία δημόσια ραδιοτηλεόραση αντικειμενική και εκεί δεν τα πήγαμε καλά».

Η δήλωση του Ευκλείδη Τσακαλώτου προκάλεσε την αντίδραση της Κατερίνας Ακριβοπούλου – αλλά και του Σωτήρη Καψώχα – που έκανε λόγο για «χολερική κριτική».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας